AcasăNewsCarrefour, donatii pentru refugiatii sirieni prin organizatia „Create Yourself”

Carrefour, donatii pentru refugiatii sirieni prin organizatia „Create Yourself”

Un grup de tineri inimosi, care au infiintat organizatia umanitara „Create Yourself”, a raspuns campaniei initiata de National, „Salvati copiii sirieni” si au reusit sa stranga ajutoare pentru refugiati.

Gabriel si fratele lui au sarit in ajutorul refugiatilor sirieni

Gabriel Cateliu, coordonator de actiuni umanitare in cadrul organizatiei, studiaza, ca si fratele sau, Daniel, Stiinte Politice, de aceea si inteleg situatia din Siria, creata de razboiul civil ce a intrat in al treilea an. Campania umanitara „Facem echipa cu Gabriel”, demarata de grupul de prieteni reuniti in organizatia „Create Yourself”, al carui presedinte este Stefan Latea,  impreuna cu ziarul National, si-a propus sa ofere un sprijin direct „refugiatilor sirieni din propria tara”. Aceasta este categoria cea mai defavorizata a refugiatilor sirieni, sunt cei care nu mai incap in taberele organizate pe teritoriul tarilor vecine – Turcia, Iordania, Liban – de aceea sunt dependenti practic de orice ajutor din afara.

Carrefour a fost prima companie care a raspuns solicitarii tinerilor si a donat peste doua tone de alimente, faina, orez, zahar, plus detergenti. Transportul umanitar, insotit de reporterii de la National, este asigurat logistic de Clubul Cultural Siriano-Roman. Cine vrea sa se alature campaniei gaseste detalii aici.

author avatar
Adina Mutar
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger