Cauta

Carrefour deschide primul supermarket la Botosani

Grupul Carrefour inaugureaza, joi dimineata, primul supermarket din Botosani, cel de-al 68-lea din tara. Clientii sunt asteptati incepand cu ora 8 sa cumpere produse proaspete si de calitate, la Market Uvertura Mall.

Urmand strategia Careffour, “preturi mici, zilnic”, supermarket-ul situat pe strada Calea Nationala 91 isi asteapta clientii cu o gama de aproximativ 5000 de produse. Oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu 20% mai ieftine ca marcile nationale.

Date cheie despre Market Uvertura Mall:

1. Adresa: Calea Nationala 91 (intersectie cu Grivita), Botosani

2. Plaja orara de deschidere larga:  · Luni – Sambata: 08.00-22.00· Duminica: 08.00-20.00

3. Mijloace de transport: tramvai linia 1,maxi taxi

4. Suprafata magazinului: 826 m²

5.    Contact magazin: · Telefon  – 0374289348  · Fax – 0374289349

Paleta de servicii a noului Market Uvertura Mall include: Apel gratuit pentru clientii Carrefour care doresc sa afle diferite informatii legate de produsele, serviciile disponibile, precum si alte informatii utile: TELVERDE 0800-0800-02, disponibil 24 de ore din 24, în fiecare zi a saptamanii; Multiple modalitati de plata: tichete de masa, card Carrefour MasterCard, reincarcare electronica prepay.

Carrefour Market este o noua forma de comert care se caracterizeaza printr-o serie de atribute si care, cu ajutorul unora dintre ele, il diferentiaza de hipermarket:

Cu peste 9.900 de magazine in 33 de tari, grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul 1 in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour se afirma ca un partener zilnic pentru peste 25 de milioane de clienti din Europa, Asia si America Latina. Cu peste 3 miliarde de operatiuni la casa, prin intermediul tuturor activitatilor sale, Grupul isi asuma responsabilitati economice, sociale si de mediu si garanteaza pentru calitatea produselor sale si securitatea clientilor sai.

In Romania, Grupul Carrefour numara 112 magazine dintre care 24 hipermarket-uri „Carrefour”, 68 supermarket-uri „Market”, si 20 magazine de proximitate „Express”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version