AcasăNewsCarnagiu pe șosea. Patru români au murit striviți de TIR, în Germania...

Carnagiu pe șosea. Patru români au murit striviți de TIR, în Germania (FOTO)

accident

Patru români și-au pierdut viața vineri, 11 septembrie, într-un accident rutier produs pe o autostradă din Germania, în apropierea orașului Bad Wünnenberg.

Românii se aflau într-un microbuz care a fost strivit între două TIR-uri românești, după ce un șofer român a intrat în plin în microbuz și apoi în celălalt TIR.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:50 între Lichtenau și intersecția Bad Wünnenberg-Haaren, în direcția Dortmund.

Microbuzul românesc, marca Opel Vivaro, în care se aflau cinci români, a fost strivit între două TIR-uri românești, unul încărcat cu băuturi și altul cu cherestea.

Microbuzul cu români, lovit din plin de TIR

Cei cinci ocupanți ai microbuzului au avut puține șanse de supraviețuire când camionul românesc, încărcat cu lăzi de băuturi, s-a izbit fără să frâneze în autovehicul și l-a izbit în camionul din față, încărcat cu cherestea din România.

La locul accidentului s-au prezentat numeroase echipaje de Poliție, pompieri, ambulanțe și elicoptere sanitare, dar pentru cei patru români nu s-a mai putut face nimic pentru a le salva viața, scrie Presse Portal. Al cincilea a fost grav rănit, el fiind scos abia după ce TIR-ul încărcat cu băuturi a fost tras de un utilaj.

Microbuzul avea și o remorcă. Se pare că remorca a dispărut complet sub TIR-ul care l-a lovit. Din imagini se vede că microbuzul în care se aflau cei cinci români a ajuns un pachet de

Anchetatorii nu au găsit nicio urmă de frânare pe asfalt. Șoferul TIR-ului încărcat cu băuturi a observat prea târziu ambuteiajul creat în fața sa și nu a avut timp să frâneze, scrie presa germană.

author avatar
Andreea Vlad
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger