AcasăNewsCarmen Tocala, cuiul PDL-ist din calcaiul PSD

Carmen Tocala, cuiul PDL-ist din calcaiul PSD

Chiar in anul organizarii J.O. de la Londra, actuala conducere a Autoritatii Nationale pentru Sport si Turism  a fost acuzata fatis de sefii Comitetului Olimpic ca nu a dat nici macar un leu pentru pregatirea celui mai mare eveniment sportiv al lumii.

Carmen Tocala

Cum intre timp insa la putere a venit o alta coalitie guvernamentala, lumea sportului asteapta acum cu sufletul la gura si iminentele schimbari  de la ANST, fie ele si unele pe linie politica. Iar conform algoritmului de impartire a functiilor stabilit intre PNL si PSD, noul presedinte al ANST ar urma sa fie numit, in cel mai scurt timp, de catre social-democrati.

„Pila” lui Razvan Murgeanu

Conducatorii de federatii au ramas deja siderati de miscarea surprinzatoare a Doinei Melinte, cea aflata de trei ani la conducerea ANST. Fosta atleta, care este membru al PDL inca din 1992, a schimbat peste noapte doctrina politica, trecand in barca PSD. Aceeasi stratagema o incearca insa, din informatiile noastre, si Carmen Tocala, presedinta Federatiei de Baschet, care si-a intrerupt recent vacanta din America, pentru a-si aranja ploile la ANST. Institutie la conducerea careia a vrut sa acceada si acum doi ani, insa ceilalti presedinti de federatii s-au opus vehement, desi a fost sprijinita intens de bunul sau prieten de familie, liderul  PDL Razvan Murgeanu. Ca si de procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, fosta baschetbalista si ea.  Mizand insa pe pasiunea recunoscuta a premierului Ponta pentru baschet, Tocala isi face un  intens lobby politic, desi este greu de crezut ca Victor Ponta ar putea pune la conducerea ANST o PDL–ista infocata. Ramane insa de vazut daca PSD se va dovedi vulnerabil la „cuiul” Carmen Tocala, pe care PD-L incearca sa-l infiga in calcaiul sportului romanesc… Un manager sportiv care, de altfel, si-a dovedit pe deplin „competenta” prin modul defectuos in care a gestionat scandalul public declansat de uciderea de catre membrii clanului interlop „Butoane” a baschetbalistului american Hardey Chaunecey.

author avatar
Toni Matei
1.840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger