AcasăNewsCarmen Iohannis, surprinsă dansând pe ritmuri africane, în Kenya - VIDEO

Carmen Iohannis, surprinsă dansând pe ritmuri africane, în Kenya – VIDEO

foto: captură video Githua Wamacukuru/ Facebook

Aflați în periplu pe târâm african, președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au mers joi într-o vizită la un liceu de fete, din Kangemi (Kenya).

Carmen Iohannis a fost filmată dansând pe ritmuri africane. S-a întâmplat cu ocazia vizitei pe care președintele și soția sa au făcut-o, joi, la Uthiru Girls High School (Liceul de fete Uthiru) din Kenya.

Invitată să se alăture tinerelor care pregătiseră spectacolul tradițional, soția președintelui a făcut câteva mișcări de dans pe ritmuri africane. Klaus Iohannis, în schimb, a ales să privească de pe margine întregul moment artistic.

Citiți și: Românii suportă cheltuieli de milioane de euro, anual, pentru ca Iohannis să se plimbe în cele mai de lux condiţii (VIDEO)

Edi, BUCĂTARUL lui IOHANNIS, făcut CĂPITAN SPP!

Și asta deși se poate vedea pe filmare că la un moment dat liderul de la Cotroceni a fost la rândul său invitat să se alăture celor care dansau pe ritmuri tradiționale.

Parlamentarul kenyan Githua Wamacukuru a postat imagini cu dansul tradițional – și implicit cu momentul la care s-a alăturat soția președintelui român.


Președintele Iohannis a transmis, însă, un mesaj prin intermediul rețelei de socializare X (fostă Twitter), referitor la vizita de joi. „Sunt foarte bucuros să vizitez astăzi Uthiru Girls High School (Liceul de fete Uthiru) din Kangemi și să inaugurez donația făcută prin intermediul programului nostru oficial de asistență pentru dezvoltare. Vom continua să ne concentrăm asupra implementării proiectelor la nivel local, pentru o educație incluzivă și calitativă”, sună mesajul.

Următoarea pe listă, în turneul președintelui român pe tărâm african, este Tanzania. Klaus Iohannis urmează să se întâlnească vineri, 17 noiembrie, cu președintele Republicii Unite a Tanzaniei, Samia Suluhu Hassan.

author avatar
Andrei Coman
651 afisari

6 COMENTARII

  1. Da’ in Tanzania, unde a disparut prima doamna?
    Ploua? S-a trezit tarziu? A dansat si a facut febra musculara?
    Presa nu ne-a informat.

  2. Fara comentarii.
    Imaginile fac tot banii.
    Avem circ ieftin pe bani multi.
    Uite ca totusi nu m-am putut abtine si am comentat un pic.
    Trecem si pe turci nitel:
    Hai sictir !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger