AcasăNewsCarmen Iohannis s-a prins în horă alături de preşedinte. Detaliul ce n-a...

Carmen Iohannis s-a prins în horă alături de preşedinte. Detaliul ce n-a fost trecut cu vederea  (VIDEO)

Prima Doamnă, cu aceeaşi pereche de ochelari purtată recent în vizita din Israel

Zâmbitoare în tot răstimpul în care s-a aflat la Iaşi, chiar şi după ce preşedintele şi-a încheiat discursul primit, pe alocuri, cu huiduieli, Carmen Iohannis a atras şi de această dată atenţia opiniei publice cu alegerea vestimentară.

Prima Doamnă, cu aceeaşi pereche de ochelari purtată recent în vizita din Israel

Paltonul alb pe care l-a purtat a constituit, se poate spune, ”pata de (non-)culoare” în rândul celor prezenţi la tribuna instalată în Piaţa Unirii, pentru discursurile oficiale dedicate Zilei Unirii Principatelor. Un alt aspect ce nu a fost trecut cu vederea de mulţi dintre cei care au urmărit evenimentele de vineri a fost acela că soţia preşedintelui nu şi-a scos deloc ochelarii de soare cu rame rozalii, asortaţi eşarfei. Nici când a urmărit discursul lui Klaus Iohannis, nici când s-au plimbat, pe jos, către Biserica Trei Ierarhi, pentru depunerea de flori la mormântul domnitorului, şi nici când s-a prins în Hora Unirii, alături de soţul său, Klaus Iohannis, de premier, oficialităţi şi de oamenii aflaţi la evenimentul menit să marcheze 161 de ani de la Unirea Principatelor.

author avatar
Cristina Stefan
826 afisari

2 COMENTARII

  1. Prima domniță ,,răvășitoarea” cum o lauda ziaricii tot ăia de-i pupau în cur pe Ceaușești,poartă fuste scurte,gen minijupe,cam anormale pt. vîrsta ei.Ce o însemna să-ți arăți cracii la anii ei? Lipsa de wurșt? Wurșt insuficient?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger