AcasăNewsCarmen Iohannis nu participă la greva generală din învățământ. Ce va face...

Carmen Iohannis nu participă la greva generală din învățământ. Ce va face cât timp colegii ei nu se prezintă la catedră

carmen iohannisCarmen Iohannis nu participă la greva generală din învățământ. Ce va face cât timp colegii ei nu se prezintă la catedră

Prima Doamnă a României se ține departe de greva generală din învățământ. Carmen Iohannis nu este membru de sindicat și nici nu a semnat lista, susțin surse locale.

Soția președintelui Klaus Iohannis va trebui să se prezinte luni, la catedră, în fața copiilor, chiar dacă ceilalți profesori de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, din Sibiu, aleg să intre în grevă.

Carmen Iohannis se va prezenta la catedră

Reprezentanții sindicatelor din educație au transmis miercuri, 17 mai, că rămâne în vigoare organizarea grevei generale. Anunțul vine în urma discuțiilor pe care le-au avut profesorii cu premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu.

„Este clar, de luni vom avea grevă generală”, au declarat liderii de sindicat după discuțiile de la guvern, spunând că au primit promisiuni, potrivit Digi24.

Președintele României susține că solicitările dascălilor pentru măririle salariale sunt, după părerea sa, îndreptățite. Iohannis a punctat că creșterea salariilor ține de legea salarizării, nu de legile educației.

Klaus Iohannis cere modificarea legii salarizării

„Solicitările dascălilor pentru măriri salariale, după părerea mea, sunt îndreptățite. Avem o inflație mare și aici vorbim de o reașezare. Dar, în realitate, avem nevoie de mult mai mult. Dacă dorim să avem în România un învățământ de foarte bună calitate, trebuie să avem toate condițiile, nu doar săli moderne, școli moderne, ci să avem și grijă de dascăli”, a precizat Klaus Iohannis.

Șeful statului a precizat că o condiție importantă în acest sens este salarizarea: „Ei trebuie plătiți la adevărata lor valoare”.

Klaus Iohannis a făcut precizarea că măririle salariale țin de fapt de legea salarizării, nu de legile educației. Președintele a afirmat că așteaptă de la ministerul Muncii „să lucreze un pic mai repede pe legea salarizării”.

author avatar
Andreea Vlad
722 afisari

27 COMENTARII

  1. DESIGUR CA SE VA PREZENTA LA CATEDRA. DE UNDE VA EXPLICA TINERILOR CUM SA DEA TUNURI IMOBILIARE SI SA FALSIFICE DOCUMENTE, CUM SA FIE CORUPTI SI SA LE MEARGA BINE VREME INDELUNGATA, CUM SA DEA TEPE IMOBILIARE SI APOI SA INCASEZE SUTE DE MII DE EURO DIN CHIRII, etc,samd.
    SAU POATE LE POVESTESTE CE DOTARI EXTRAVAGANTE A AVUT AVIONUL CU CARE A UMBLAT FLEAURA PRIN LUME, IMPREUNA CU UN MUTALAU, ASTA IN CONDITIILE IN CARE DULAPUL DE LA 3 COCENI ESTE O TENTATIVA DE PRESEDINTE INTR-UN STAT PE CARE L-A ESUAT .

  2. Ar fi culmea ca aceasta capra cu genunchii zdreliti sa aiba si pretentii, nu are atatea case, beneficii, etc.????

  3. Bineinteles ca nu participa ,doar ravasitoarea e in greva din 2014.In semn de protest calatoreste prin toata lumea impreuna cu necuvantatorul cu avionul de lux platit de prostii de romani.

  4. Prima doamná,a tárii,pardon a coloniei románica,nu are timp de asa ceva!
    Satureaza cu plavanu, vanzatorul de neam si glie stramoseasca ,caile aeriene cu avioane de lux in cálatorii exotice,pe spinarea plebei,care deabía mai respirá!

      • Mátá,má kákat,ca a lipsit cand trebuie sa te educe!
        Nu a avut timp,facea trotuarul!
        Si tu ar trebuie sa o intelegi,nu se putea impartií in doua!

        • ” putea impartií ”
          vită, e gramatică elementară….
          marș în piz da mă-tii de kăkat agramat !!!!

  5. Andreea,fii dome corecta,madama asta care ne rade in nas ba din aveonul de lux,cina de 5 stele,ba dela Londra,ba depe Fifth Avenue,ba dela Miami,dela Mutancamon,din Tenerife,depe Acropole,din Japonia,Singapooooore,si pe unde naiba i-a mai manat ” enteresele de stat „( mafiot si esuaaaat ),este de fapt Prima Hoata a Tarii.Chematea noaptea ca hotii la DNA pe usa din dos,pe sest,imbrobodita sa nu i se vada moaca,( saru’ mana doamna,v-am chemat in legatura cu Dosarul in care sunteti acuzata ca impreuna cu sotul,mama dvoastra,niste notari corupti,un secretar de primarie de comuna corupt,care v-a dat o adeverinta falsa,deci grup infractional organizat,ati incercat sa ciorditi un imobil al statului din Sibiu.Dar Curtea de Apel din Brasov,v-a prins si v-a dat peste bot.) Iohanus,da ba statului 360.000 de Euro plus majorarileee,bani pe care i-ai furat,chirii necuvenite pt.imobilul pe care ati tot ” luptat ” sa-l ciorditi cu acte falseeee.

  6. Bai diliilor profi de sport pe tableta si religie sexual, voi vreti salar de medic este voi operati la creer este?
    Pai sa stati imputitilor 24 din 24 in garda la scoala fara vacanta decat asa 2 saptamani pe an nu 8 luni free ca voi si sa operați pe educatia copilului la 2 dimineata cu inima lui in mana, auzi ma ce vor potlogarii bani ca in sanatate…
    Ma mir ca nu cereti salar de Smurd…

  7. idiotule, de câte ori postezi același kăkat ?
    îți demonstrez că îi dau mue mă-tii.
    stai și tu, de tine mă șterg de slob0z !!!!!

  8. asa e
    sa fie platiti la adevarata lor valoare adica cei ce iau note de 3-6 la definitivat sa fie platiti mai putini decat cei cu note mari, DA!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger