AcasăNewsCarmen Iohannis, arătată cu degetul de colegii de breaslă. I-a sfidat cu...

Carmen Iohannis, arătată cu degetul de colegii de breaslă. I-a sfidat cu bijuterii care valorează „cât salariul unui profesor pe-un an”

carmen iohannisCarmen Iohannis arătată cu degetul de colegii de breaslă. I-a sfidat cu bijuterii care valorează „cât salariul unui profesor pe-un an”

Soția președintelui Klaus Iohannis a fost aspru criticată de colegii de breaslă, aflați în această perioadă în grevă generală. Carmen Iohannis a decis să nu li se alăture protestului național și își continută activitatea la catedră.

Profesorii consideră o sfidare afișarea cu bijuterii care valorează „cât salariul unui profesor pe-un an”. S-a întâmplat sâmbătă, 3 iunie 2023, la ceremonia de la Dusseldorf în cadrul căreia președintele României, Klaus Iohannis, a primit Premiul Civic German din partea Fundației Civice Bad Harzburg.

Carmen Iohannis a purtat bijuterii de 12.000 de euro

Carmen Iohannis a purtat o ținută roz realizată de creatoarea de modă Maria Marinescu, rochia fiind accesorizată cu un colier și cu cercei cu diamante Malvensky, ținuta fiind apreciată de criticii de modă.

Controversă după o postare online a unui brand românesc de bijuterii în care Carmen Iohannis apare cu un colier și un inel de la respectiva firmă.

Compania de bijuterii Malvesky a postat, de altfel, mai multe fotografii cu soția președintelui purtând bijuteriile alese pentru acest eveniment.

Este vorba despre un colier din aur alb de 18 Kt, cu diamante albe, cu un preț de catalog de 48.000 lei, și un inel din aur alb cu diamante albe care și acesta costă 12.500 lei.

Profesorii s-au dezlănțuit în comentarii: „Din vocație le-a plătit!”, „Salariul unui profesor pe-un an”, „Din salariul ei de 3 mii și ceva?! Nu creeeed…”, „Le-a avut uitate într-un sertar din lada de zestre… era într-una din cele șase case pe care nu le-a mai vizitat de mult” sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care le-a adunat o postare dintr-un grup privat, „Învățământ Preuniversitar”, cu peste 50.000 membri. În alte comentarii s-a întrecut cu mult măsura, autorii mesajelor fiind însă avertizați că statutul de profesor îi obligă să se exprime civilizat și să păstreze decența.

author avatar
Andreea Vlad
447 afisari

5 COMENTARII

  1. Vaaaiii….ce indrazneti sunt criticii….
    Nu v-am auzit critica atunci când a cerut modificarea dormitorului acesta ajungând la …250-500 mp….
    Dar,sper ca.vom trai sa ii vedem judecati.
    Ptr banii obținuți prin fals în declarații, ref moștenire, ptr Reiffeisen, ptr cazurile de mulți ani…etc

    • Da banii din meditatii ?
      Probabil ca si-a facut declaratiile la ANAF si la ANI.
      Daca a castigat 12.000 de euro fiscalizati e bine.
      Coafura e ravasitoare.
      Pacat de bijuterii.

  2. Declaratia fiscala contine sau nu si suma de 360.000 de Euro ? pe care Esuatul cot la cot cu prima hoata a Tarii,au furat-o statului pe chirii necuveniteeee,pt. imobilul statului pe care au incercat grup infractional organizat sa-l ciordeasca statului cu acte false.Si hotii,de ani de zile refuza sa dea banii statului.Dosarul sub pres la DNA-ul meu,nu e nici un secret.Deci daca Declaratia nu contine suma,Actul este fals,fals in Declaratii,alta infractiune.Cat priveste bijuteriile,la cate comisioane de nerefuzat,parandaraturi de 5-10% din valoarea de zeci de melearde de Dolari platiti de ani de zile samsarilor americani de armament ( catre nu mai vine ),48.000 de lei sunt un fleac.La fel ca si cei 12 lei pt. alocatiile copiilor.

  3. Madama isi sfideaza colegii de breasla de cand sotul ei a devenit sef la Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu, deci de vreo 25 de ani. Atunci a fost adusa sa predea la liceul Gheorghe Lazar, desi nivelul „ienglezei” sale era departe de cerintele unui liceu. Si-a sfidat colegii prin tranzactiile imobiliare, apoi prin plimbarile exotice, chiar faraonice cu care o cadoriseste ilustrul ei sot. Cea mai mare sfidare este refuzul ei de a iesi la pensie si a mai lua o clasa a IX-a pe care, stie foarte bine ca nu o va mai duce pana la capat in clasa a XII-a din motive mai mult sau mai putin legate de traiectoria sotului. Asa ca de ce va mirati ca poarta niste gablontzuri „premium” de 10.000 de euro? Ati vazut pe cineva sa cumpere respectivele bijouri? Stiti cum se spune „Prost e ala care da, nu ala care cere”. In plus gablontzurile ii pun in evidenta gatul si mainile descarnate care ii arata adevarata varsta, in ciuda coafurilor Boticelliene.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger