AcasăCarmen Harra, primul videoclip dupa 20 de ani!

Carmen Harra, primul videoclip dupa 20 de ani!

Carmen Harra a filmat un videoclip alaturi de fiica sa, dupa o pauza de 20 de ani.

Carmen Harra a cunoscut celebritatea in SUA dupa ce a publicat mai multe carti despre spiritualitate. A mai cantat in America, insa, dupa o pauza de 20 de ani a filmat primul videoclip. Vedeta spune ca a filmat in desert si era foarte frig, aproximativ zero grade, ceea ce i s-a parut mai dificil. Insa, cum era de asteptat, fiica ei a jucat rolul principal, al unei fete indragostite.

„Versurile vorbesc despre cat de greu ne e sa ne lasam iubiti si despre suspiciunile indragostitilor… ‘Ma iubeste sau nu ma iubeste?’. Mi-a fost foarte greu sa conduc o masina de epoca, insa cel mai dificil mi s-a parut sa filmez in rochie cand afara era inca foarte frig. Rezultatul insa a meritat”, a declarat Carmen Harra pentru ziarul Ring.

author avatar
Andra Nesu
776 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger