AcasăNewsCarmen Dan reacționează după anunțul ministrului Vela: Mi-e milă de polițiștii români....

Carmen Dan reacționează după anunțul ministrului Vela: Mi-e milă de polițiștii români. Păcat!

Fosta șefă de la Ministerul de Interne se numără printre politicienii care au comentat pe marginea anunțului venit de la Marcel Vela, seara trecută, cu privire la acordul semnat de MAI cu Biserica Ortodoxă Română, înaintea Sfintelor Paști, prin care s-a decis ca oamenii legii să ajute la împărțirea Luminii Sfinte, în Noaptea de Înviere.

Până să se afle dacă și ce schimbări va suferi acest acord – în ideea că președintele Iohannis a ieșit miercuri la prânz și s-a arătat nemulțumit de varianta inițială a măsurilor, cerând revizuirea lui – social-democrata Carmen Dan s-a arătat, între altele, preocupată de reacțiile apărute, după declarațiile ministrului Vela, la adresa polițiștilor. Și a dat de înțeles că preoții s-ar fi descurcat să găsească soluții pentru ca în casele românilor să ajungă Paștile și Lumina sfântă. „Altfel spus, mi-e milă de polițiștii români, de felul în care conducerea actuala a MAI alege să decredibilizeze uniforma. Păcat! În prima jumătate de oră de la marele anunț de ieri s-a umplut internetul de poze, glume și meme-uri la adresa polițiștilor români. Trist!”, notează Carmen Dan, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

545 afisari

3 COMENTARII

  1. demisia. asta e solutia corecta. biserica nu trebuie sa aiba tratament preferential .
    si asa maninca banii oamenilor degeaba.

  2. adevarul e ca politia e doar o pacaleala de politie. trebuie reformata complet
    schimbata uniforma care nu impune nici un respect, si data lege ca ori ce politist are dreptul sa foloseasca arma in legitima aparare /ultraj fara sa fie tras la raspundere.
    pai laoamenii astia le e frica sa traga cu pistolul.

  3. REGRET ENORM CA AZI , IN TIMPUL PANDEMIEI NU MAI ESTE MINISTRU CARMEN PULAN DAN . ASTA CARE PLINGE DE MILA POLITISTILOR PE CARE PE 10 AUGUST I-A ASMUTIT IMPOTRIVA DEMONSTRANTILOR PASNICI . CIT DE JIGODIE ORDINARA POTI SA FII , CA SA FACI ASTFEL DE AFIRMATII ? AZI AR FI ATACAT COVID-19 CU PULANE DE CAUCIUC , TUNURI CU APA , GAZE LACRIMOGENE , MII DE FANTOME ALBE LOVIND BATRINI SI COPII , CHIPURILE INFESTATI . DACA AI UN MINIM BUN SIMTZ ( M-A INDOIESC ) , PLEACA DRAQ INAPOI LA VIDELE , PINA NU TE RECUNOASTE CINEVA PE STRADA IN BUCURESTI . DUPA DRAGNEA , ESTI CEA MAI ” IUBITA ” VAGABOANTO .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger