AcasăNewsCarmen Dan raspunde acuzatiilor lui Ionita: Trist ca isi pune uniforma-n cap

Carmen Dan raspunde acuzatiilor lui Ionita: Trist ca isi pune uniforma-n cap

"Acesta este acordul semnat de chestorul Catalin Ionita", spunea, joi seara, Carmen Dan, inainte de a arata documentul catre camerele televiziunilor

Dupa ce actualul sef al DGA si fost numar 1 in cadrul Politiei Romane a iesit public, recent, cu acuzatii la adresa ministrului de Interne, Carmen Dan a  avut o prima replica la spusele chestorului Catalin Ionita.

„Acesta este acordul semnat de chestorul Catalin Ionita”, spunea, joi seara, Carmen Dan, inainte de a arata documentul catre camerele televiziunilor

„Faptul ca iese cu astfel de pozitie dupa ce au am prezentat in activitatea de bilant motivele pentru care consider ca aceasta structura importanta a Ministerului trebuie sa fie mai eficienta mi se pare cel putin duplicitar”, a reactionat Carmen Dan, luni, pana sa ajunga in sediul MAI.

Totodata, sefa Ministerului de Interne s-a aratat vadit nemultumita de faptul ca Ionita si-a spus in public nemultumirile. „Ce e trist pentru mine este ca un ofiter de cariera, asa cum spune, un ofiter care invoca onoarea isi pune uniforma-n cap in modul asta”, a conchis ministrul Dan.

„Nu puteam sa tac, nu puteam sa las lucrurile sa se intample altfel decat sunt ele in realitate”, spunea, recent, fostul sef al IGPR. Dupa ce, in scrisoarea transmisa public, mentiona, intre altele urmatoarele : „Pentru a clarifica de la bun inceput, vreau sa fac referire la prezentarea mincinoasa facuta de ministru in luna ianuarie 2018 cand in disputa politica cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese ca sunt de acord cu ocuparea functiei de Inspector General al Politiei Romane. Iata, va prezint un raport inregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul ca nu sunt de acord cu imputernicirea mea in functie. La acea vreme mi s-a pus in vedere sa distrug acel raport, acesta fiind dovada clara ca nu premierul mintea, ci ministrul de interne”.

Cititi si: Valcov preia si MAI!

author avatar
Andrei Coman
617 afisari

1 COMENTARIU

  1. CARMEN PULAN DAN ESTE O JIGODIE MINCINOASA CARE O SA AJUNGA IN CURIND LA JILAVA .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger