AcasăNewsCarmen Dan, prima reactie la acuzele premierului: "voi da lamuriri cat de...

Carmen Dan, prima reactie la acuzele premierului: „voi da lamuriri cat de curand”

La aproape doua ore de cand ajunsese la Parchetul General, pentru a da declaratii in ancheta privind microfonul pe care a anuntat ca l-a gasit in locuinta pe care a inchiriat-o, in Bucuresti,  ministrul de Interne a parasit sediul PICCJ, cu cateva minute inainte de ora 12 si jumatate.

Daca la sosire nu a facut nicio declaratie, pana sa urce in masina cu care a plecat de la Parchetul General, pe langa faptul ca a punctat ca a raspuns intrebarilor adresate de procurori in investigatia aflata in plina derulare, a anuntat, in cateva randuri, ca urmeaza sa faca precizari si despre afirmatiile prim-ministrului.

„Voi da lamuriri cat de curand”, a spus Carmen Dan, cu referire la acuzatia ce i-a fost adusa, seara trecuta la TV, de catre seful Executivului, cum ca l-a „mintit” in privinta acceputului pe care si l-ar fi dat cel propus drept succesor al actualului sef IGPR, in eventualitatea schimbarii acestuia din urma din functie. Demers pe care, se stie, Carmen Dan i l-a propus sefului de la Palatul Victoria, pe fondul cazului politistului acuzat de agresiune sexuala.

„Din momentul acela am spus ca un ministru de Interne care isi permite sa ma minta in halul acesta nu mai am ce sa mai lucrez cu domnia sa. Punct (…) Eu cred ca domnia sa, daca va fi lasata, isi va da demisia”, declara, printre altele, premierul, seara trecuta, la o televiziune de stiri.

525 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu l-am suportat,nu-l suport si nu-l voi suporta pe ticalosul betivan basanau,insa i-a facut o caracterizare ce-i vine manusa celuilalt betivan de la Braila,o singura diferenta este intre ei,primul betivan ordinar le placea pe femei,insa al doilea nu este placut de femei doar poate contracost,de unde si frustrarea ultimului klingonian din galaxie..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger