AcasăDezvaluiri„Carmen Dan este bolnavă”

„Carmen Dan este bolnavă”

Noul ministru al Internelor, Nicolae Moga, anunță că predecesoarea sa, Carmen Dan, are probleme de sănătate.

„Nu m-am întâlnit cu Carmen Dan. Știu că are probeme de sănătate. Ieri nu m-am întâlnit cu ea să îi dau un buchet de flori. Nu e o joacă pentru o doamnă senator acest minister. O să îi mulțumesc pentru activitate, vom continua ce a fost bun”, a declarat Nicolae Moga despre cea responsabilă cu atacul jandarmeriei asupra civililor din 10 august 2018.

Vă reamintim că fostul ministru al Afacerilor Interne, Carmen Dan, și-a depus demisia nu înainte de a transmite că nu își reproșează nimic în mandatul pe care l-a avut. „Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg că nu din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică”, spunea Carmen Dan.

 „Înțeleg că nu intră în discuție niciun criteriu de neperformanță. E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Nu ne-am deranjat până acum, acum deranjează. Mă aștept să ia act de demisia mea. Demisia e un gest unilateral. Nu sunt emoționată decât în măsura în care am investit în acest minister și sper să rămână în topul încrederii ministerul de interne”, a afirmat demisionara în preajma remanierii lui Dăncilă de zilele trecute.
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
4.213 afisari

3 COMENTARII

  1. Tovarasa secretara are lingoare or BOVARISM !!,cazuta din scaunul prea nalt ,trezita brusc la realitate sufera profund de sindromul puterii si bagatului in seama !!.
    Printesa , s-a trezit cenusareasa !!.
    Daca n-ai ceva procese atarnate de coada !!,esti bine merci ,iar daca ai vezi ca se poate lasa si cu bulau ,depinde cum te ai cu jonglerii .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger