AcasăNewsCarmen Dan, dupa vizita lui Dragnea la DNA: nu putem avea decat...

Carmen Dan, dupa vizita lui Dragnea la DNA: nu putem avea decat un mesaj de sustinere

Social-democratilor care au mers luni dimineata, in fata DNA-ului, pentru a-i arata liderului PSD ca il sustin, printre ei Paul Stanescu si Marian Neacsu, li s-au alaturat, pe parcursul zilei, declaratiile mai multor pesedisti.

Care au fost in aceeasi nota, una de sprijin pentru Liviu Dragnea, despre care luni s-a aflat ca are calitatea de suspect intr-un nou dosar instrumentat de DNA.

Pe aceeasi linie, a vocilor care il sustin pe liderul social-democrat, s-a incadrat si mesajul exprimat, de la Parlament, de catre Carmen Dan. Ministrul de Interne, senator PSD, a spus, printre altele, urmatoarele: „colegii mei si toti cei care suntem membri ai PSD nu putem avea decat un mesaj de sustinere”.

262 afisari

1 COMENTARIU

  1. ostin Stefan
    13 noiembrie 2017 12:27
    INTREBARI PT. DNA, PARCHETUL GENERAL SI SRI. Se impun urmatoarele intrebari 1. De ce nu a fost arestat pana in prezent infractorul Dragnea, pt. ca a furat Hotelul Turris, in 2009, cu ajutorul sotiei sale Bombonica si srijinit probabil de consilierul sau juridic si director executiv, Carmen Dan ? Si de ce statul nu a recuperat respectivul hotel ? 2. De ce nu a fost deblocat dosarul 6311-2-2012, tinut cu NUP de Nitu la Parchetul General pentru ca Dragnea sa nu plateasca impunerea de catre ANAF a 31 milioane de dolari, evaziune fiscala pt. neplata impozitelor si taxelor la Hotelul Turris ? De ce este impiedicat ICCJ si acum sa judece respectivul dosar ? 3. De ce autoritatile au permis sotilor Dragnea sa fure Hotelul Turris si apoi sa-l vanda ? 4. De ce au fost musamalizate, pana in prezent, paguba de 110 milioane de lei- valoarea reala a hotelului, in 2009, cand a fost furat, si 31 milioane de lei- valoarea evaziunii, impusa de ANAF pt. neplata de impozite si taxe de catre Bombonica la hotelul Turris ? Intreaga tara stie, din presa si de pe net, ca LIVIU DRAGNEA, abuzand de functia de presedinte al C.J.Teleorman , a furat HOTELUL TURRIS din Turnu Magurele, in 2009, folosindu-se de fosta sa sotie. Bombonica a platit o suma modica de 114 mii de lei, cand hotelul valora in realitate 110 milioane de lei, adica de o mie de ori mai mult. In 2011 a existat probabil un razboi intre FINANTE si Consiliul Judetean, la Alexandria, unde Carmen Dan a fost consilier juridic si director executiv, in cadrul CJT, a lui Dragnea, din 2002 pana in 2012. Si, ca sa-i scape de puscarie pe sotii Dragnea, care furasera un hotel de 8 etaje, s-a inscenat un aranjament de retrocedare ilegala ca hotelul nu a fost cumparat cu 114 mii de lei de Bombonica, ci i-a fost retrocedat. Cred ca Dragnea a beneficiat de sprijinul angajatei sale, Carmen Dan, la toate marile ilegalitati savarsite de presedintele CJT in perioada 2002-2012, ca nu degeaba si-a adus-o Dragnea de la Videle la Alexandria. Astfel, Finantele a lasat-o pe Bombonica sa ramana proprietara pe Hotelul Turris. Dar a impus-o sa plateasca statului 31 milioane de lei, in 2011, ca evaziune fiscala, fiinca Bombonica nu platise impozitele si taxele cuvenite pana in 2011 pentru hotel. Dragnea a vandut apoi Hotelul Turris, pe bani grei, unei doamne care administra chiar respectivul hotel. Sotii Dragnea au ramas cu milioanele incasate pe hotel, si nici impunerea de 31 milioane de dolari, echivelenta cu 7,5 milioane de euro, nu au mai platit-o, din cauza ca dosarul penal 6311-2-2012, care ajunsese la ICCJ, a fost blocat de Nitu cu NUP la Parchetul General, unde e blocat si in prezent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger