AcasăNewsCarmen Dan, cu explicatii la Comisia de Aparare

Carmen Dan, cu explicatii la Comisia de Aparare

Ministrul de Interne se afla, la momentul de fata, la Parlament, in fata membrilor Comisiei de Aparare a Camerei Deputatilor, oficialul guvernamental oferind detalii despre interventia Jandarmeriei la protestul din 10 august.

Dan a venit insotita de cativa reprezentanti ai Ministerului de Interne. La sedinta nu a fost prezent, insa, si prefectul Capitalei, care a semnat ordinul ce a permis interventia in forta a Jandarmeriei, din cate s-a remarcat la un moment dat in decursul intrevederii. „Noi nu am venit la Comisie in baza unei invitatii oficiale, am venit in ideea ca poate astazi vom avea cvorum in asa fel incat sa va putem expune aspectele pe care dvs le considerati relevante”, a sustinut ministrul de Interne, inainte de a mentiona, raspunzand unei intrebari primite la Comisie, ca „nu am nicio rezerva ca dvs. ulterior, daca decideti, sa solicitati si prezenta prefectului Capitalei”.

„Am spus de la bun inceput – nu raspunde ministrul la intrebarile tehnice, pentru ca ministrul n-a coordonat in niciun fel misiunile operative, tocmai de aceea sunt colegii mei alaturi de mine”, a mai subliniat sefa MAI.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger