AcasăNewsCarmen Dan: „Au fost aduși ultrași la Valea Uzului”

Carmen Dan: „Au fost aduși ultrași la Valea Uzului”

Carmen Dan ministrul Afacerilor Interne Sursa foto Twitter

S-a alimentat un conflict de interese în cazul răbufnirilor violente din Valea Uzului, a susținut Carmen Dan în după-amiaza zilei de luni. Ministrul de Interne a afirmat că atât de partea românilor, cât și de partea maghiarilor, au fost aduși „ultrași și persoane radicale” cu scopul bine determinat de a agrava tensiunile deja izbucnite între participanții la ceremonia dedicată Zilei Eroilor.

Conflictul din data de 6 iunie dintre maghiari și români a avut loc la cimitirul eroilor din Valea Uzului, unde trebuiau să aibă loc ceremonii de omagiere a soldaților morți în Primul și al Doilea Război Mondial.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
489 afisari

4 COMENTARII

  1. Din dragoste pentru eroi s-au dus. Asa merg ei, anul asta nu ca anul trecut, dar noi suntem prea prosti ca sa ne dam seama.

  2. Alea trebuie plasate Armati Romane. In toata tara. Mai dai o matura mai pui o garda mai sapi o cruce mai pui o floare langa o lumanare.

  3. Restul la fel trebuie tratati ca victime de razboi. Si la Stalingrad se mai faceau armistitii de cate 2 ore de strangerea mortilor si ranitilor. Si e lupta cea mai cea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger