AcasăNewsCarmen Bejan, studenta criminala, a luat medicamente contraindicate sarcinii

Carmen Bejan, studenta criminala, a luat medicamente contraindicate sarcinii

(foto: RealitateaTV)

Carmen Bejan, studenta condamnata pentru omor, a luat medicamente care nu sunt indicate sarcinii, motiv pentru care a nascut un copil cu malformatii, lucru care a condus la moartea acestuia.

(foto: RealitateaTV)

Carmen Bejan, studenta condamnata pentru uciderea si transarea lui Trifu Shrottu, a consumat medicamente contraindicate sarcinii si nu a respectat recomandarile medicilor, lucru care a cauzat moartea copilului pe care l-a nascut. La aceasta concluzie au ajuns, in urma unor verificari, specialistii din cadrul Directiei Medicale si Directiei Siguranta Detinerii si Regim Penitenciar.

Potrivit unui comunicat emis de acestia, in luna septembrie 2011, Carmen Bejan a consumat Ciprofloxacin, medicament contraindicat in primul semestru al sarnicii deoarece putea cauza malformatii fetale. De asemenea, dupa depistarea sarcinii, medicii i-au recomandat acesteia un regim alimentar bogat in calorii pentru gravide insa tanara l-a refuzat, solicitand regim vegetarian, solicitare care i-a fost aprobata. De asemenea, „persoana a primit vizite de la rude, ocazii cu care a primit diverse pachete cu alimente, dulciuri, bauturi racoritoare, legume si fructe si a putut sa faca diverse cumparaturi de la punctul comercial din incinta sectiei unde isi executa pedeapsa”, se arata in comunicatul emis de specialistii din cadrul DMDSDRP.

Avand in vedere starea sa, tanara a facut cinci radiografii, in urma carora nu a fost descoperita nicio malformatie. „In seara zilei de 22 mai 2012 a fost internata la Maternitatea Bucur, urmare a aparitiei contractiilor uterine dureroase. In urma unei ecografii facute la Maternitatea Bucur au aparut suspiciuni de malformatii congenitale ale fatului si s-a decis transferarea pacientei la Spitalul Clinic de Urgenta Universitar Bucuresti, unde pacienta a nascut prin cezariana in ziua de 25 mai un fat viu cu malformatii, care a decedat ulterior”, se arata in comunicatul emis de DMDSDRP.

Ionut Zgimbau

author avatar
National
410 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger