AcasăNewsCarmen Bejan a nascut. Copilul fostei studente la Medicina a murit din...

Carmen Bejan a nascut. Copilul fostei studente la Medicina a murit din cauza unor malformatii

(foto: RealitateaTv)

Carmen Bejan, fosta studenta la Medicina din Timisoara condamnata la 20 de ani pentru participarea la uciderea si transarea unui barbat, a nascut in cursul noptii de marti spre miercuri, la Spitalul Universitar din Bucuresti. Copilul a murit la scurt timp de la venirea pe lume, din cauza unor malformatii.

(foto: RealitateaTv)

Carmen Bejan (Satran) a nascut in cursul noptii trecute, insa bebelusul a murit la scurt timp de la nastere, din cauza unor malformatii, informeaza RealitateaTV. Fosta studenta la Medicina le-a cerut medicilor de la Spitalul Universitar din Capitala, unde a adus pe lume copilul, sa nu faca publice informatii privind starea sa.

„Mama nu a dorit sa fie oferite informatii presei cu privire la starea copilului. Pacienta a fost internata ieri (marti-n.r), a declarat Leo Grecescu, purtator de cuvant de la Spitalul Universitar din Bucuresti. Grecescu a precizat ca fosta studenta la Medicina este in continuare internata, insa nu a putut oferi informatii cu privire la cate zile va ramane internata.

Carmen Bejan s-a casatorit, luna trecuta, in Penitenciarul Arad, cu tatal copilului, fostul detinut Claudiu Satran. In aceeasi luna, Instanta a respins definitiv solicitarea tinerei de a naste in libertate si de a-si ingriji copilul pe o perioada de un an.

Carmen Bejan si prietenul ei de la vremea respectiva, Sergiu Florea, au fost arestati in august 2009. Florea si Bejan, ambii in varsta de 20 de ani la acea data si studenti la Universitatea de Medicina din Timisoara, au fost trimisi in judecata, fiind acuzati ca au ucis si transat un barbat intr-o camera de camin a Universitatii amintite. In iunie 2011, Carmen Bejan si Sergiu Florea  au fost condamnati definitiv la 20 de ani de inchisoare cu executare.

690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger