AcasăNewsCare sunt previziunile pe care le-a făcut Baba Vanga pentru 2023. Avertisment...

Care sunt previziunile pe care le-a făcut Baba Vanga pentru 2023. Avertisment de Blackout pe întreaga planetă!

baba vangaCare sunt previziunile pe care le-a făcut Baba Vanga pentru 2023. Avertisment de Blackout pe întreaga planetă!

Clarvăzătoarea oarbă, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, a emis previziuni sumbre pentru 2023. O invazie extraterestră, o furtună solară puternică și o explozie nucleară se află pe lista predicțiilor pentru anul care va veni.

În timp ce mulți speră la niște vești bune în timp ce ne îndreptăm spre 2023 în mai puțin de două luni, predicțiile lui Baba Vanga sunt pline de tristețe.

Baba Vanga, profeții pentru 2023: Extratereștrii pe Pământ și o explozie nucleară

Vanga a susținut că anul viitor va avea loc o explozie a unei centrale nucleare. Tot ea vorbind și despre un „șantaj nuclear” din partea Rusiei față de Ucraina. Războiul din Ucraina a făcut ca trupele ruse să preia centrala nucleară Zaoprizhzhya, dar încă nu a fost văzut dacă aceasta se va alinia cu predicția ciudată a lui Vanga.

Baba Vanga ar fi susținut că anul următor extratereștrii vor veni pe Pământ, lăsând planeta în întuneric o perioadă. Dar acest întuneric ar putea fi cauzat de o furtună solară așa cum nu s-a mai văzut până acum, prezisă tot de Baba Vanga.

Și dacă acestea nu au fost destul de înfricoșătoare, Vanga a prezis utilizarea armelor biologice pentru 2023. Se presupune că o „țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor, conform predicțiilor Babei Vanga, care a mai spus și că sute de mii de oameni ar putea muri din cauza asta, potrivit Mirror.

author avatar
Andreea Vlad
1.035 afisari

9 COMENTARII

  1. Ce va tot uitati in gura acestei pocitanii oarbe pretins clarvazatoare si-i citati aberatiile ?
    A fost ea Dumnezeu pe pamant sa stie ce se va intampla in lume decenii dupa moartea sa ?
    Daca la anul in 2023 nu vin extraterestrii pe pamand , asa cum a prezis ,sa mergem sa ne spurcam cu totii pe mormantul ei transformandu-l intr-o uriasa hazna ca asa merita un profet mincinos

  2. Previziunile de mai sus este posibil să nu se adeverească , ceea ce este de dorit. Chiar au prevăzut acești clarvăzători ce se va întâmpla pentru perioade așa îndelungate?!? Știau ei despre electricitate, arme nucleare , pandemii, computere sau vorbele lor au fost interpretate de contemporani după cum este tendința vremurilor?

  3. MAI ANDREEA ,cata scoala ai ?,aia pe hartie !,ca la cum si cat gandesti esti o semianalfabeta de la POCREACA !.
    O batrana analfabeta ,oaba sa pretinzi ca stia acum 100 si de ani de arme biologice ! sa arme nucleare ! ,esti cu pluta .

    • Te crezi destept si o critici pe Andreeea ?Vanga a trait intre 1911-1996,deci, de unde 100 de ani ? Vai de capul vostru semidoctilor care le stiti pe toate.

  4. Baba Vanga era o batrana oarba ,analfabeta ,care nu avea nicio cunostiinta de istorie,geografie,astrologie,etc
    Singurele ei previziuni erau ; daca ai cununiile legate,si mai vorbea cu cei ce au murit,Restul sunt povesti pentru prosti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger