AcasăNewsCare este secretul câștigătorului marelui premiu la Loto 6/49, de peste 1...

Care este secretul câștigătorului marelui premiu la Loto 6/49, de peste 1 milion de euro

Care este secretul câștigătorului marelui premiu la Loto 6/49, de peste 1 milion de euro (sursa foto: observatorulph.ro)

La scurtă vreme după ce a aflat că a dat norocul peste el, aducându-i marele premiu la categoria I la tragerea Loto 6/49, cu doar câteva săptămâni înainte de Sărbătorile de iarnă, fericitul câștigător a mers să-și ridice banii. Așa s-a aflat că omul joacă de peste trei decenii la loto și că speră să câștige și marele premiu la Joker.

Norocosul câștigător al premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 decembrie 2021, în valoare de 5.606.404 de lei (peste 1 milion de euro), a venit, marți, 14 decembrie, la sediul central al Loteriei Române, au anunțat reprezentanții companiei, într-un comunicat de presă.

Joacă „aceeași schemă, cod 57”

sursa foto: loto.ro

Din motive lesne de înțeles, nu a dorit să îi fie făcută publică identitatea. A dezvăluit, în schimb, că joacă de ani buni la loto. Semn că s-ar putea spune că „secretul” în cazul său ar fi perseverența. „Câștigătorul este din Tulcea, are peste 50 de ani, este un jucător fidel al Loteriei Române de mai bine 30 de ani și joacă constant la Loto 6/49, aceeași schemă, cod 57, numerele jucate fiind de fiecare dată altele, fără nicio semnificație personală”, se mai precizează în comunicatul Loteriei.

Omul a aflat că e norocosul câștigător al marelui premiu de la Loto 6/49 a doua zi după extragerea din 12 decembrie, adică fix într-o zi de 13, când a intrat pe site-ul Loteriei, www.loto.ro, pentru a-și verifica numerele.

Așa s-a aflat și că nu e singura dată când tulceanul a câștigat la loto. „Jucătorul ne-a mărturisit că are convingerea că urarea care i-a fost făcuta cu un alt prilej, la ridicarea unui câștig mai mic, tot de la sediul central al Loteriei Române, i-a purtat noroc (…) Câștigătorul a mai spus că va continua să joace ca și până acum și speră să câștige și marele premiu la Joker”, au mai anunțat reprezentanții Loteriei.

Cât a costat biletul ce s-a dovedit a fi câștigător

În primă fază, după extragerile de duminică, 12 decembrie, când s-a anunțat că s-a câștigat premiul de categoria I în valoare de peste 1 milion de euro, din direcția Loteriei Române s-a comunicat faptul că biletul norocos a fost jucat la agenția 36-015 din Tulcea.

Și că „a fost completat cu schema redusă cod 57 și 2 variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 120,50 de lei”.

Acesta a fost cel de-al șaselea câștig de categoria I obținut în acest an la Loto 6/49, pe care mulți îl consideră drept „jocul vedetă” al Loteriei Române.

1.222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger