AcasăNewsCare este cel mai bun moment ca sa oferi un buchet de...

Care este cel mai bun moment ca sa oferi un buchet de flori unei femei

Florile sunt, poate, cel mai uzual limbaj al iubirii și al afecțiunii pentru cineva drag. Încă din Evul Mediu oamenii ofereau flori femeilor și, adevărul este că nu știm femeie care să nu se bucure și să fie surprinsă de un buchet de flori multicolore, indiferent de ocazia cu care se oferă.

Atunci când oferi buchete de flori îți arăți respectul, aprecierea sau iubirea față de o femeie, iar aceasta va vedea gestul drept demn de laudă.

Te întrebi când să oferi buchete flori deosebite femeilor speciale din viața ta (mamă, soră, iubită)?

Răspunsul este că oricând este o ocazie potrivită să oferi flori, mai ales dacă nu este nici o sărbătoare specială. Este bine știut că doamnele apreciază mai mult gesturile făcute din suflet, nu din obligație, așa că vei fi apreciat dacă oferi flori de 8 martie sau cu alte ocazii speciale, dar vei fi adorat dacă le oferi într-o zi oarecare.

Buchetele de flori nu trebuie să țină loc de scuze sau de cereri speciale, ci să arate femeii dragi din viața ta că te gândești la ea și că pentru tine este specială. Este cea mai mare bucurie pe care i-o poți face cu un buget redus, foarte simplu și rapid.

Iată mai jos câteva ocazii speciale când poți oferi buchete flori deosebite femeii dragi din viața ta:

Aniversări ale relației

Poate nu știai, dar orice femeie se așteaptă să sărbătoriți aniversarea relației sau a căsătoriei, iar cu buchete flori reușești să îi faci o surpriză plăcută, chiar de dimineață, la cafea. Pentru o sincronizare perfectă, poți beneficia de transportul gratuit oferit de Okflora și de serviciul de livrare elegant, în care curierii sunt îmbrăcați cu mănuși albe și papion, ca să îi arăți cât de specială este ea pentru tine.

Zi de naștere

E adevărat că la ziua de naștere, femeile primesc, de obicei, multe buchete de flori, însă, tu ai ocazia să îi oferi mai mult decât un buchet, îi poți oferi trandafiri criogenați, buchete imense de trandafiri perfecți sau bujori extraordinari care o va impresiona de-a dreptul. De asemenea, la Okflora găsești diferite variante de cutii cadou cu flori și dulciuri sau aranjamente de flori cu ciocolată și șampanie. Orice variantă ai alege, ai puterea să transformi ziua ei de naștere în ceva cu totul special și unic. Doar imaginează-ți fericirea de pe chipul ei când va primi un cadou de lux, cum a văzut doar în filmele de dragoste.

Când vrei să îi faci o surpriză plăcută, dar nu ai buget de ceva extravagant

La florăriile online găsești atât variante scumpe de cadou, cât și buchete cu flori pentru un buget micuț, perfect pentru zilele în care vrei doar să o surprinzi și să îi arăți că îți e dragă.

Când vrei să o ceri în căsătorie

Avantajul unei florării online este că îți oferă o varietate de flori speciale, iar tu poți personaliza buchetul exact așa cum îți dorești ca să o impresionezi. Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai importante momente din viața amândurora, așa că trebuie să îi oferi ceva cu totul deosebit. La Okflora găsești buchete flori deosebite, aranjamente florale, cutii de cadouri cu flori, baloans și multe alte surprize care o vor uimi de-a dreptul.

Când vrei să îi faci o declarație de dragoste altfel

Ocazia perfectă în care să devii creativ este atunci când vrei să îi cucerești inima și să o surprinzi atât de plăcut, încât să creezi un moment memorabil. Folosește-te de oferta deja disponibilă pe site, iar dacă ai o idee prin care să personalizezi cadoul, sună-ne și facem tot posibilul să onorăm dorința ta.

De 8 martie

Nu există femeie care să nu aștepte un buchet de flori de 8 Martie. Nu doar că “așa se face”, dar este ziua în care tu trebuie să îi arăți cât de mult o apreciezi și o iubești.

Când are o perioadă stresantă și merită o bucurie

Asta face diferența între un iubit și persoana cu care ea și-ar petrece toată viața. Dacă tu reușești să fii alături de ea în zilele grele și să îi faci o bucurie, îi cucerești inima negreșit.

In orice zi

Așa cum spuneam, orice zi este o zi perfectă să faci o surpriză frumoasă și să îi oferi florile preferate.

 

Femeile merită să fie iubite și apreciate (ca și bărbații, de altfel), iar tu ai ocazia să o faci pe femeia din viața ta să se simtă specială. Cu Okflora ai ocazia să îi oferi o experiență inedită, să o uimești și să îi arăți cât de mult o iubești.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger