AcasăNewsCare au fost ultimele cuvinte ale dr. Cornel Petreanu, mort în accidentul...

Care au fost ultimele cuvinte ale dr. Cornel Petreanu, mort în accidentul bizar pe DN 1, către soţia lui însărcinată (VIDEO)

Medicul Cornel Petreanu, care fusese plasat sub control judiciar după ancheta privind mita de la Institutul „Marius Nasta”, a murit, duminică, într-un accident bizar, pe DN 1.

De ce bizar? Pentru că şoseaua era uscată, traficul nu era unul aglomerat, iar, după cum se poate vedea pe camerele de supraveghere, medicul circula cu viteză foarte mare.

S-a sinucis?

În acest caz, medicii iau în calcul inclusiv varianta unei sinucideri. Potrivit imaginilor, chirurgul nu a încercat să redreseze mașina sau să pună frână.

„A venit dinspre București, a luat bordura și apoi capul de pod. Nicio frână, nimic, direct bubuitură și a rămas acul la 120. Când a venit ambulanța, l-au scos din mașină mort, nu mai aveau ce face„, povestește un martor, preluat de Antena 3.

Ce i-a spus soţiei?

Medicul ar fi mers, dimineață, la biserica din Otopeni, alături de soția lui însărcinată. Ultimele cuvinte ale doctorului către soţia sa au fost că lipsește 15 minute.

„Eu cred că a fost un gest disperat, așa mă gândesc, că era o persoană extrem de echilibrată, iar faptul că dimineață intră, nu pare deloc… mda. Toată lumea, colegi de-ai lui, cu toții am rămas efectiv șocați de o astfel de veste”, a mărturisit și o colegă a medicului.

În urmă aproximativ două săptămâni, doi medici de la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” – Cornel Petreanu şi Cristian Paleru – au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia că luau mită de la pacienţi.

Alţi şase medici de la „Marius Nasta” au fost plasaţi sub control judiciar, urmând să fie cercetaţi în stare de libertate.

author avatar
Andrei Ștefan
3.177 afisari

19 COMENTARII

  1. SĂ FIM SINCERI CINEVA E SATISFĂCUT PROBABIL, PROBLEMA E CĂ DL.DR.A INTRAT ÎN ACEST INSTITUT PRIN FORȚE PROPRII.NU A AVUT NIMENI CE SĂ-I FACĂ .ERA PREA DEȘTEPT. ȘI ASTA SPUNE MULTE.

  2. Psihic, a fost terminat de catre cei care l-au invinuit. Am fost operata de către domnul doctor Petreanu în februarie 2022, nimeni nu a cerut și nici nu amdat nimic. JUR. Am scris si la secretariatul instututului Nasta, dar nu m-au bagat in seama. Fartele bene nu sunt folositoare celor care l-au acuzaț.
    Condoleante familiei si colegilor care l-au spreciat. Todoran Saveta.

  3. Oare madam Maler are conștiința curată?? Să-ți reclami colegii la poliție ?! Nu sunt de acord cu mită cerută și primită de doctori, dar managerul trebuia să găsească alte căi de a stopa asta.

  4. Cine a distrus acest medic util societatii sa l aiba pe constiinta . A distrus un om tanar care in demnitatea lui nu a vrut sa si bata toti neicanimeni joc de viata si cariera lui.Dumnezeu sa l odihneasca!

  5. Mahler a fost de vina pentru toate cele întâmplate! De când este manager acolo, nimeni nu mai funcționează cum ar trebui. Tot personalul medical nu mai merge la spital cu drag ci cu sila că mereu intervin pretentii stupide din partea ei dar ca sa recurgă la denunțuri de genul asta, doar ca joc politic, mi se pare că s-a ajuns mult mult prea departe.
    L-am cunoscut personal pe domnul doctor Petreanu, care avea un suflet deosebit și o pregătire cum nu exista in tara!
    Multe vieți a salvat și ar mai fi făcut-o cu implicare și bucurie în suflet.
    A fost profund afectat de toate cele întâmplate și cred că a făcut un gest disperat fara sa mai gândească. Era în stare de șoc și nu a mai avut mintea limpede.
    Nu a cerut niciodată nimic de la pacienți, am asistat personal la multe consulturi și informațiile din presa legate de sticlele de băutură primite, dansul nici măcar nu consuma alcool de mai bine de un an!!!
    Rușine Mahler!!! Sper sa ai parte de ceea ce meriți!!!!!!!
    #rusineMahler

  6. Trădătorii de țară își continuă acțiunile.Nu mai găsești specialiști
    sau meseriasiTotul este un dezastru și se îndreaptă spre un blocaj total.Imi pare rău pentru domnul doctor . Dumnezeu sa -l odihnească în pace

  7. Dl Dr Petreanu a fost ceea ce altcineva nu a putut sa fie. A salvat multe vieti si era un om care nu spunea niciodata NU. Imi pare rau ca asa s-a distrus o particica din aceasta tara. Suntem, pe zi ce trece, din ce in ce mai saraci, mai saraci spiritual si intelectual. Condoleante familie si putere ca sa treaca peste aceasta nedreptate!

  8. Dumnezeu sa il odihnească! Un medic în adevăratul sens al cuvântului așa cum rar întâlnești. Am fost pacienta domnului doctor. Nicio secundă nu s-a discutat subiectul „bani”. Nici de cum condiționarea actului medical, așa cum s-a afirmat. Din data de 08.10.23 poporul roman a devenit mai sarac si mai penibil. Din nefericire acest popor își bate joc de valorile sale. Doamnei Dr. Mahler ii doresc „toate cele bune” si care după denunțul sau a condamnat actualii si viitorii pacienti… noi suntem de fapt cei blestemați, deoarece am rămas făra acest medic. Condoleanțe familiei!

    • cati bani i-ati dat dvoastra dlui dr Petreanu, domnule Roman adevarat???…… Sunteti bucuros ca a murit un om, personal nu l-am cunoscut pe acest domn dr dar nu cred din proprie experienta ca si pacienta atat eu cat si membrii familiei mele ca nu stau medici cu mana intinsa sa ceara bani pacientilor!

    • Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină pe CORNEL-ADRIAN PETREANU!Un copil încercat,un tânăr extrem de sufletist,empatic,studios,un MARE MEDIC!Cu siguranță va merge într-o lume mai bună,aici fiind prea multă micime pentru el….

  9. Bunul Dumnezeu sa îl odihnească în pace și de acolo unde este să își ocrotească familia mult încercată, pe soție și pe cei doi copilași, unul încă in burtica mamei! Sa ne rugam pentru soția lui sa poate duce aceasta cumplită suferință…
    Mult respect dincolo de moarte d-lui Dr Cornel Petreanu pentru toată munca depusa pentru medicina românească, pentru faptul că a rămas în țară și a salvat mii de vieți omenești! Chirurgia toracică este extrem de dificila,într-adevăr, sunt foarte rari doctorii buni și nu se formează peste noapte, e nevoie de ani și chiar zeci de ani de studiu și practică. El și mai ales dl Dr Paleru erau la maturitatea, deplinătatea pregătirii profesionale. Știți ce înseamnă să poți face transplant de plămân, sa operezi tumori canceroase pulmonare cu laser, sa faci operații complexe pe tumori de esofag, sa operezi plămâni distruși de TBC, chisturi polivalente in ambii plămâni și multe multe alte suferințe fara de număr??!!! Cine poate cuantifica aceasta muncă, aceasta responsabilitate..?! Cine își asumă sa înlocuiască un astfel de chirurg?!
    Am fost operata de dl doctor Cristian Paleru acum mai bine de 20 de ani și am tot respectul pentru munca și dedicarea acestor oameni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger