AcasăNewsCare a fost ultima dorinta a lui Adrian Iovan!

Care a fost ultima dorinta a lui Adrian Iovan!

Pilotul Adrian Iovan a incetat din viata luni seara, dupa ce a aterizat fortat in Muntii Apuseni. A murit ca un erou, dupa ce a reusit sa slaveze viata a altor cinci oameni.

Insa, de parca ar fi simtit ca sfarsitul ii este aproape, apropiatii pilotului spun ca Adrian Iovan si-a simtit sfarsitul aproape si si-a sunat fiica stabilita in Franta pentru a-i spune ultima lui dorinta. „Si-a prevestit moartea, i-a dat telefon fiicei lui. A fost un tata extraordinar pentru copiii sai, isi iubea mult copiii”, a spus Roberto Iliescu, la Stirile Pro TV.

Prietenul lui Adrian Iovan a marturisit ca pilotul i-a cerut fiicei sale, Irina, sa faca ceva special in ziua in care el va fi inmormantat. I-a spus fiicei sa ii invite toti fostii colegi la inmormantare si sa ii roage pe acestia sa ii cante o melodie celebra, vesela, despre aviatie, interpretata de Mihai Margineanu.

„L-am sunat imediat ce am vazut stirea cu accidentul, dar avea telefonul inchis. Eram ferm convins ca nu i s-a intamplat nimic, mai ales ca mai zburase cu acel avion, pe 31”, a completat prietenul lui Adrian Iovan.

Adrian Iovan avea 54 de ani, si peste 16.000 de ore de zbor. Acum, de cand a iesit la pensie Adrian Iovan isi completa veniturile pilotand avioane de tip BN 2, „Britten Norman 2” cu opt locuri, precum cel care i-a si adus moartea. Adrian Iovan a fost casatorit de doua ori, cea de-a doua oara cu creatoarea de moda, Romanita Iovan, in iunie 2003. Cei doi au un baietel de doi ani, Adrian Albert. Cuplul Iovan a aparut pe paginile tuturor ziarelor din  Romania in octombrie 2005, cand Bogdan Iancu, un hot care a intrat prin efractie in locuinta acestora din Bulevardul Primaverii, a fost impuscat de Adrian Iovan. Adrian Iovan mai avea si o fiica, Irina, din prima casnicie. Tanara locuieste in Franta, si in ciuda distantei, cei doi aveau o legatura foarte stransa.

[youtube]Us4p9APPWfI[/youtube]

author avatar
Andra Nesu
2.495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger