AcasăNewsCardul de sanatate, inca indisponibil. Sistemul, blocat deja de 48 de ore

Cardul de sanatate, inca indisponibil. Sistemul, blocat deja de 48 de ore

Pe langa suferinta care ii impinge pe multi dintre cei care ajung la medic sau la farmacie, oamenii mai au de suportat – de doua zile deja- o problema – sistemul informatic al cardului de sanatate e la pamant.

Desi au trecut mai bine de 48 de ore de cand s-au constatat primele nereguli, iar specialistii au incercat, in tot acest interval, sa le dea de cap, lucrurile nu se dovedesc, iata, a fi atat de simple, de vreme ce nici la momentul actual nu a fost anuntata rezolvarea situatiei.

La data la care au confirmat, practic, aparitia acestor deficiente de functionare, oficialii de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate precizau faptul ca au aparut „probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului” la sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate. Si ca, pana la remedierea chestiunii, se pot face anumite operatiuni- de genul prescrierii retetelor sau a eliberarii medicamentelor- in sistem offline.

Ramane, asadar, de vazut cand anume vor fi remediate aceste probleme de sistem, stiut fiind faptul ca nu e prima oara – in acest an- in care apar belele in functionarea sistemului.

author avatar
Cristina Stefan
141 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai nene,faceti ceva si DEBLOCATI cardul de sanatate!!!….ma face sa cred ,ca aici este „mana criminala” pentru „a se putea fura ceva bani ,necesari pentru alegerile ce vin”…..de catre cine?…de catre partidul sau tehnocratul ce controleaza sistemul de sanatate!!….un pensionar ce NU poate lua medicamentele dincauza cardului de sanatate!!!….si ce bine decurgeau lucrurile pana acum!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger