AcasăNewsCardul de sănătate are iar probleme

Cardul de sănătate are iar probleme

Statul a amanat emiterea cardurilor de sanatate

Pe măsură ce autoritățile anunță, de la o zi la alta, noi măsuri menite să prevină răspândirea infectării cu noul coronavirus în România, nemaivorbind de faptul că sunt cazuri de gripă sezonieră și răceli, iar oamenii apelează la medicii de familie pentru tratament și avize de reintegrare în colectivitate pentru cei mici, s-a aflat că sunt din nou probleme ce țin de cardul de sănătate.

Casa Națională de asigurări de Sănătate a confirmat situația, transmițând că problemele la platformă au apărut marți dimineață. „Astăzi 10.03.2020, începând cu ora 8:00, Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă datorită (sic!) unor probleme tehnice. Până la remedierea problemelor tehnice apărute, serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă/eliberează în regim off-line”, se arată în scurta informare a CNAS-ului.

Nu este prima oară când apar astfel de probleme, anul trecut fiind raportate mai multe situații similare.

209 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu cardul are probleme, sistemul de sanatate condus de un liberal, doctor in operatii pe portofele, acolo e problema.
    Minister cu semisecretar de stat, ca transul lucreaza 1/2 de norma la privat, privitul in ochi a unui pacient 450 de lei, ieftin, nu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger