AcasăCaravanele “MasterChef” si “Vocea Romȃniei” au ocupat Banatul

Caravanele “MasterChef” si “Vocea Romȃniei” au ocupat Banatul

Noile sezoane “MasterChef” si “Vocea Romaniei” se anunta a fi pline de surprize, asa cum au demonstrat si preselectiile desfasurate in acest weekend la Timisoara. In Banat, familiile au detinut puterea, pentru ca mai multi membri ai acelorasi familii s-au inscris atȃt la “MasterChef”, cat si la “Vocea Romaniei”.

Sambata, caravana “MasterChef” a facut urmatoarea oprire in Timisoara, pentru a descoperi talentul locuitorilor de aici si aromele locale. Savoarea orasului a fost data de combinatia unica de retete si arome, ce demonstreaza multiculturalitatea zonei. Preparatele au fost sȃrbesti, unguresti, austriace sau cu specific german, iar cel mai spectaculos a fost un jambon incorporat in pȃine de casa. Concurentii au prezentat atȃt bucate traditionale, dar si retete proprii, inspirate si inventive.

Media de varsta a banatenilor pasionati de gasit a fost situata intre 30 si 50 de ani, spre desosebire de curajosii prezenti care si-au aratat talentul muzical, cu varste intre aproximativ 16 si 25 de ani.

Caravana “MasterChef” va continua la Bucuresti, pe 5 si 6 iulie, iar preselectiile “Vocea Romaniei” continua pe 28 si 29 iunie in capitala si pe 13 iulie la Constanta.

author avatar
Catalin Dumitrescu
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger