AcasăNewsCaramitru jr. promite să-i belească pe bugetari. Începe cu tac’su?

Caramitru jr. promite să-i belească pe bugetari. Începe cu tac’su?

În familia Caramitru se coace un scandal de toată frumusețea

Din prea mult elan justițiar de tip userist, adică deșănțat, juniorul Caramitru este pe punctul de a-l băga în belele (că doar nu s-o fi gândit chiar la zdup!) pe tatăl său. Pofticios din fire la banul public, Ion Caramitru află din gura propriului fiu că USR îi va tăia conducta din care se adapă nederanjat de ani buni. Nu acum, ci când vor veni la putere acești neomarxiști însetați de dreptate. Bine, să fim sinceri, Andrei C. nu i-a rostit numele, a avut grijă să-l ocolească pe „Socrate”, dar suntem convinși că un brav sălvătorist nu are mama, nu are tată când vine vorba de dreptate și aplicarea legii!

În familia Caramitru se coace un scandal de toată frumusețea

Iar ce exemplu mai bun poate fi dat decât prin execuția părintelui tău?! Andrei Caramitru abia așteaptă momentul când pluseriștii vor deține controlul în țara asta, parcă-i setat, zi după zi calculează AMR-ul pe Facebook. Din plictiseală (că de prostie nu-l bănuim), mai aruncă și câte o proiecție despre România sub guvernare USR-PLUS. A făcut-o și acum, în plin scandal „artistic”. Fără să țină cont de faptul că Ion cel Mare alimentează conturile familiei din bugetul Teatrului Național, iar asta dăunează grav bunului simț și deontologiei profesionale asumate de întreaga tagmă a „business-actorilor”, pitbullul lui Barna a mușcat din bugetari: „În fiecare primărie şi instituţie pe care o vom prelua – vom începe cu un audit. Făcut de cele mai serioase firme internaţionale. Rezultatul îl facem public. Şi după – tăiem sinecurile, contractele fraudulente, restructurăm. Şi – esenţial – trimitem dosare detaliate la DNA”. Exact de ce nu avea nevoie „Dirigu’” în zilele astea cu adevărat fierbinți – un plod care să se joace de-a hoții și vardiștii cu el!

Daniel, un ministru mai Breaz

Deocamdată, pornirile hingherești ale fiului sunt ultima grijă a managerului TNB. Mai dificil de trecut pare examenul controlului comandat la Teatrul Național de Daniel Breaz, un ministru al Culturii diferit de toți predecesorii. Fără dezvăluirile sale, n-am fi descoperit combinațiile care se fac de ani buni la TNB, totul spre sifonarea banului public prin contracte și parteneriate păguboase (nu pentru ei).

Cheful de politică al lui Andrei Caramitru ar putea să strice combinațiile seniorului

Fără frică și învelit în haina profitabilă a unei ipocrizii crase cum rar am întâlnit, șmenul este devoalat azi de un ministru care nu refuză să interpreteze rolul negativ al scenariului scris de niște actori cu PFA și MBA în șmecherie de Dâmbovița. Breaz cere să vadă pe ce s-a cheltuit bugetul TNB, că doar numai în acest an s-a mărit cu un milion de dolari față de 2018! În condițiile în care statul a pompat mai mulți bani, cum de cel mai mare teatru al țării e în pragul falimentului? Răspunsul zace dosit în sertarele birourilor conducerii, de la managerul general și până la întreaga direcție financiar-contabilă și ar cam fi momentul ca DNA să-și justifice existența și în sens invers. Cum în piață, însă, se șoptește că-n povestea asta este implicat un USR-ist notoriu, tindem să pariem pe o reținere din partea procurorilor. Atenție, reținere cu sensul de rezervă, nu măsură punitivă!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
870 afisari

1 COMENTARIU

  1. cei care au trait revolutia din 22 Dec.1989, va amintiti ce urlete erau pe capul lui caramitru si dinescu ? urlau din toti rarunchii ca, au invins, ne pot spune acum pe cine au invins ei atunci? va amintiti, ca intru-un moment de relas in studioul 4 al Televeziunii romane,cand se tragea din toate partile, sigur il durea gatul dupa atatea urlete, pe MARELE EROU AL REVOLUTIEI ROMANE, cand, un alt MARE EROU AL REVOLUTIEI ROMANE,dinescu, se baga in seama prin studio, PRIMUL mare erou enuntat mai sus in spune celui de al doilea erou ” mircea, fa-te si tu ca lucrezi” si, dupa asa tata, ce progenitura putea sa iasa, dupa un bou, au iesit doi boi intr-unul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger