AcasăNewsCarambol în Pasajul Unirii din Bucureşti! Mai multe maşini, implicate. Un şofer...

Carambol în Pasajul Unirii din Bucureşti! Mai multe maşini, implicate. Un şofer a fugit (VIDEO)

Un accident grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, 23/24 ianuarie, în Pasajul Unirii din București. A fost blocat un sens de circulație.

Unul dintre șoferi a fugit de la locul accidentului.

Carambol cu mai multe maşini implicate

Carambol, în plină oră de vârf, în centrul Capitalei. Mai multe mașini au fost implicate, miercuri dimineața, într-un accident în Pasajul Unirii.

Inițial, au fost două mașini implicate într-un accident, însă, la un moment dat, o a treia mașină a oprit pentru că șoferul a vrut să vadă dacă ceilalți conducători auto sunt bine.

Acela a fost momentul în care o a patra mașină a venit cu viteză din spate și a lovit atât mașinile implicate în accident, cât și pe cea a șoferului care a oprit lângă ele.

Poliţia îl caută pe fugar

Unul dintre şoferii implicaţi în accident nu a mai fost găsit la fața locului de polițiști și încă este căutat.

Patru persoane au fost rănite ușor în urma celor două accidente și au fost transportate la spital, după îngrijirile de la fața locului.

author avatar
Andrei Ștefan
789 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca in Pasajul Unirii se montau bube din alea transversale tip damb, din 100 in 100 de metri, va asigur ca nu mai existau accidente. O alta metoda ar fi fost montarea de camere radar fixe in pasaj. Pe acolo se circula demential, cand soferii intra in pasaj calca acceleratia la maxim, parca ii poseda Belzebut. De multe ori prefer sa ocolesc pe la suprafata decat sa merg prin subteran.

  2. „pasajul” poate fi facut cu sens unic…..de fapt circulatia auto individuala TREBUIE „descurajata”
    nu pt. „carbon responsability”
    ci pt. ” NOx liability „!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger