AcasăNewsCaptura uriasa la Nadlac. Anuntul sefului DIICOT

Captura uriasa la Nadlac. Anuntul sefului DIICOT

Bănilă a transmis condoleanţe familiei Alexandrei

Noul sef al DIICOT-ului a aparut vineri in fata presei anuntand peste ce au dat, recent, politistii de frontiera in punctul de trecere de la Nadlac. Se poate vorbi despre o captura impresionanta de droguri.

Concret, Felix Banila a facut public faptul ca in 22 august s-a facut un control de rutina asupra unui ansamblu de vehicule inmatriculat in afara tarii si condus de un cetatean strain. Ocazie cu care „au fost gasite aproximativ 5 tone de anhidrida acetica si 20 de kilograme de cocaina de o puritate de aproximativ 99%”.

Procurorul-sef de la Investigarea Crimei Organizate a mentionat ca anhidrida acetica este „un precursor de droguri” si ca din cantitatea gasita miercuri de politisti in ansamblul de vehicule cu pricina „se poate obtine o cantitate de o tona de produs heroina”.

TIR-ul ar fi urmat sa tranziteze Romania. Nu s-a mai intamplat asta, iar soferul a ajuns in arest, pe o perioada de 30 de zile, din cate a mai dezvaluit Banila.

431 afisari

1 COMENTARIU

  1. Astea sunt frecții la picior de lemn cum al mangaia Bahmu pe picior pe Prigo. Daca nu parjolesti plantatii distrugi fabrici in jungla depozite si producatori, l-a prins acum pana scapa un tir pe traficant nu-l doare pierderea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger