AcasăNewsCaptură record de droguri a autorităților române! Rețeaua, destructurată chiar în noaptea...

Captură record de droguri a autorităților române! Rețeaua, destructurată chiar în noaptea de Revelion

droguri

Procurorii DIICOT Iași și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași au surprins două persoane venite din Germania care aveau asupra lor droguri de risc și de mare risc, respectiv 600 de grame de cocaină și 176 de grame de canabis, se arată într-un comunicat DIICOT.

Destructurarea rețelei de trafic de droguri a avut loc chiar în noaptea de Revelion. Mașina celor doi a fost oprită în trafic, iar drogurile erau ascunse în zona motorului.

foto: diicot.ro

Acțiunea a fost urmată de efectuarea a 14 percheziții domiciliare, în județul Iași, la persoane bănuite că fac parte din grupul infracțional și care s-ar fi ocupat cu distribuirea drogurilor în județul Iași și în județele limitrofe.

 6 suspecți, duși la audieri

În urma perchezițiilor, au fost confiscate, printre altele, 400 de grame de canabis, o instalație pentru înființarea culturilor de canabis indoor, 5.000 de euro, 10.000 de lei, 500 de lire, un pistol cu gaz lacrimogen cu 38 de cartușe, 18 telefoane mobile și 2 laptopuri.

Potrivit DIICOT, este vorba despre o grupare infracțională organizată specializată în traficul internațional de cocaină și canabis, pe ruta Olanda-Germania-România.

6 persoane au fost conduse la audieri și s-a dispus începerea urmăririi penale pentru trafic de droguri de risc și de mare risc, introducere în țară de droguri de risc și deținere în vederea consumului propriu.

author avatar
Andreea Vlad
567 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger