AcasăNewsCaptură de 1 milion de lei în Constanţa. Cum arată maşina furată...

Captură de 1 milion de lei în Constanţa. Cum arată maşina furată din Germania şi găsită pe litoralul nostru (FOTO)

garda de coastaCaptură de 1 milion de lei în Constanţa. Cum arată maşina furată din Germania şi găsită pe litoralul nostru

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au dat lovitura la Constanţa! Au reuşit să găsească maşina în valoare de 1 milion de lei ce fusese furată din Germania. Desigur, bolidul era condus de un român. 

Şoferul a spus că a cumpărat-o cu bună-credinţă

Potrivit unui comunicat al Gărzii de Coastă, în urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

tesla
Captură de 1 milion de lei în Constanţa Cum arată maşina furată din Germania şi găsită pe litoralul nostru

Şoferul în vârstă de 38 de ani a spus că el a cumpărat maşina cu bună-credinţă de la altcineva. Bărbatul de la volan este domiciliat pe raza judeţului Tulcea. El le-a zis poliţiştilor că habar n-avea că bolidul era căutat.

De asemenea, la faţa locului a fost prezent şi un echipaj al Poliţiei Locale, care a aplicat o sancţiune contravenţională pentru parcare neregulamentară.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

author avatar
Andrei Ștefan
600 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger