AcasăNewsCaporal din MApN, trimis in judecata pentru complicitate la crima

Caporal din MApN, trimis in judecata pentru complicitate la crima

sursa foto: b1.ro

Procurorii militari ai Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti anunta trimiterea in judecata a lui Alexandru Ionut Stoica, agent principal de politie si fost angajat MAI, si a lui Albert Ionut Ionescu, caporal si angajat al MApN.

sursa foto: b1.ro

Primul este acuzat de crima, iar al doilea este acuzat de complicitate la crima, astfel ca cei doi risca ani grei de inchisoare.

Cei doi inculpati sunt acuzati ca, in ianuarie anul acesta, au ucis un carutas pe o strada din comuna Domnesti, judetul Ilfov.

Conform procurorilor, „cei doi au intrat in conflict cu carutasul, au coborat din autoturismul in care se aflau si s-au luat la bataie cu acesta. Agentul de politie a scos un briceag si a inceput sa-i aplice carutasului mai multe lovituri in zona toracica. Victima a decedat in mai putin de o ora”.

Cei doi inculpati sunt arestati preventiv din 13 ianuarie. Alexandru Ionut Stoica este acuzat de omor, iar Albert Ionut Ionescu este acuzat de complicitate la omor. De remarcat ca cei doi inculpati sunt cumnati.

Dosarul va fi trimis spre solutionare magistratilor de la Tribunalul Ilfov.

author avatar
Cristi Ionita
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger