AcasăNewsCapitala: Zeci de invitati au ajuns la spital, direct de la o...

Capitala: Zeci de invitati au ajuns la spital, direct de la o petrecere de botez

Aproximativ 50 de persoane, printre care si copii, s-au simtit rau si au avut nevoie de ajutorul medicilor. Oamenii au fost dusi la spital, dupa ce au mancat din preparatele oferite de un restaurant din Capitala, la petrecerea de dupa botez.

Dupa slujba de crestinare a micutului, parintii sai, rudele si apropiatii lor au ajuns la localul din Capitala unde facusera rezervare pentru petrecere. Din pacate, veselia lor s-a transformat rapid in suferinta. Potrivit Romania TV, putin dupa miezul-noptii, oamenii au inceput sa aiba stari de greata si dureri abdominale, simptome ale toxiinfectiei alimentare. A fost chemata salvarea, iar medicii le-au acordat asistenta, unii dintre petrecaretii ghinionisti fiind dusi la spital, cu mai multe ambulante.

Unii dintre invitati au povestit ca au mancat din aperitiv, altii peste. Apoi au inceput sa se simta rau. Deocamdata nu se stie exact care a fost alimentul care a provocat problemele de sanatate ale bucurestenilor care au fost invitati la respectivul botez.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger