AcasăNewsCapitala va avea Muzeu al Comunismului si o Autostrada Verde

Capitala va avea Muzeu al Comunismului si o Autostrada Verde

Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!

Reprezentantii Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Bucuresti vor sa transforme Capitala intr-un adevarat hub turistic.

Eveniment important pentru tineri, la PARLAMENT! Află totul despre Conferința Bucharest Model NATO!

Pentru aceasta au fost inaintate mai multe proiecte ce urmeaza a prinde viata in anii ce vin, in functie de finantarile avute la dispozitie.

Printre altele, Capitala va avea un Muzeu al Comunismului. Acesta urmeaza sa fie amplasat la Palatul Parlamentului si sa se bazeze in special pe suveniruri din perioada respectiva si pe un restaurant care sa aminteaza de atmosfera din comunism.

De asemenea, se ia in calcul posibilitatea de a se construi o Autostrada Verde. Proiectul consta in amenajarea unor piste pentru biciclete care sa lege intre ele toate parcurile bucurestene.

Nu in ultimul rand, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului in Bucuresti vrea sa scoata pe piata diferite produse care sa usureze viata turistilor, respectiv Bucharest Card, Bucharest Walking Tour sau Souvenir de Bucuresti.

author avatar
Cristi Ionita
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger