AcasăNewsCapitala sub potop! Zeci de copaci doborati de vantul puternic!

Capitala sub potop! Zeci de copaci doborati de vantul puternic!

CODUL PORTOCALIU de furtuna a facut prapad in Bucuresti, sambata dupa-amiaza, 6 iulie. Strazile au fost inundate, copacii au fost pusi la pamant de vantul care a batut cu putere, mai multe masini au fost avariate, iar o teava de gaze s-a fisurat.

Doar de cateva minute a fost nevoie pentru ca Bucurestiul sa fie sub ape. Traficul din mai multe zone ale Capitalei a fost ingreunat din cauza faptului ca reteaua de canalizare nu a facut fata cantitatii mari de precipitatii. Mai multi copaci au fost smulsi de rafala de vant care a batut si cu 70 km/h. In unele cartiere, precipitatiile au fost insotite de grindina.

Cele mai afectate de CODUL POTOCALIU de furtuna au fost Sectoarele 2 si 3. Apelurile primite la Serviciul de Urgenta 112 au vizat deblocarea unor strazi unde copacii au fost pusi la pamant. O strada din zona Pache Protopopescu a fost complet inunata, spune un reporter de la Romania TV. In Titan si Pantelimon, mai multe acoperisuri ale caselor au fost luate pe sus de vantul puternic.

Administratia Nationala de Meteolorgie a emis astazi nu mai putin de 40 de atentionari COD GALBEN pentru mai multe judete din tara si o avertizare COD PORTOCALIU pentru Bucuresti.

Foto: IncomeMagazine.ro.

author avatar
Anca Murgoci
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger