AcasăNewsUPDATE: S-a emis COD PORTOCALIU/Capitala, sub avertizare de ploi si vijelii

UPDATE: S-a emis COD PORTOCALIU/Capitala, sub avertizare de ploi si vijelii

Dupa cum in unele parti ale orasului se poate observa deja, Capitala se afla, pe final de zi, sub umbrela instabilitatii atmosferice.

UPDATE: ANM a emis un COD PORTOCALIU nowcasting, pentru Capitala, anuntandu-se ca, vreme de 30 de minute, adica intre 17:40-18:20, in Bucuresti vor fi „averse ce vor cumula 25…30 l/mp, vijelie, grindina de mici si posibil medii dimensiuni, frecvente descarcari electrice”.

–-

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting COD GALBEN, anuntand ca joi, in intervalul orar: 16:45- 18:00, in Capitala se vor semnala averse „ce vor cumula 10…15 l/mp, izolat posibil 20 l/mp”. De asemenea, este posibil sa ploua cu grindina. Iar din peisaj nu vor lipsi nici intensificarile vantului, cu aspect de vijelie, si nici descarcarile electrice – care se anunta a fi frecvente.

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din SERVICIILE SECRETE. Generalul Dumbravă ar fi „sifonat” tot la DNA!

Se sparge buboiul afaceriștilor milionari din serviciile secrete! Apar noi informații bombă, după audierea la DNA a fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român...

Sectorul 4 începe construcția unui teatru în zona de sud a Bucureștiului

Sectorul 4 al Municipiului București continuă să implementeze proiecte care aduc plus-valoare comunității locale și care, totodată, asigură respectarea drepturilor cetățenilor în privința accesului...
proger