AcasăNewsCapitala, sub atentionare de vreme rea

Capitala, sub atentionare de vreme rea

Meteorologii se asteapta ca astfel de manifestari de instabilitate sa apara si joi, in a doua parte a zilei, local in zonele de deal si de munte, in sudul si in nord-vestul teritoriului,  si in restul tarii pe arii mai restranse.

Dupa cum se poate vedea deja de cateva zeci de minute, cel putin in nordul orasului, cerul s-a umplut de nori negri, nori de furtuna, iar vantul sufla cu destula putere.

Tabloul care anunta o ploaie specifica de vara este confirmat, practic, si de anuntul facut in aceasta dupa-amiaza, din directia specialistilor in meteorologie. Care informeaza, prin intermediul unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, faptul ca in Bucuresti sunt asteptate, cel putin pana la ora 18, ploi de circa 10-15 l/mp, posibil si mai mutl de atat. T

otodata, aversele vor fi insotite de descarcari electrice, de vant cu intensificari, dar si de caderi de piatra, cu mentiunea ca specialistii de la Administartia Nationala de Meteorologie se asteapta sa fie vorba despre caderi de grindina de mici dimensiuni.

Asadar, mare grija daca aveti drum prin oras, in urmatoarele zeci de minute, in ideea sa nu uitati sa luati umbrelele sau pelerinele de ploaie!

author avatar
Cristina Stefan
67 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger