AcasăNewsCapitala: Soselele Mihai Bravu, Stefan cel Mare si Pantelimon, curatate de zapada...

Capitala: Soselele Mihai Bravu, Stefan cel Mare si Pantelimon, curatate de zapada marti noapte. Daca e cazul, masinile vor fi ridicate

(foto: 9am.ro)

Marti noapte, va fi curatata zapada pe Soselele Mihai Bravu, Stefan cel Mare si Pantelimon, din Sectorul 2 al Capitalei, de pe suprafata cuprinsa de la carosabil pana la borduri. Pentru a inlesni operatiunea de indepartare a troienelor, masinile blocate in zapada urmeaza sa fie ridicate pe platforme, apoi repuse la loc dupa deszapezire.

(foto: 9am.ro)

Astfel, incepand cu ora 23.00 va fi curatata zapada de pe Soseaua Mihai Bravu, de la Piata Iancului pana la Piata Obor si de pe Soseaua Stefan cel Mare, de la Piata Obor pana la Spitalul de Urgenta Floreasca, pe ambele sensuri de mers, au precizat reprezentantii Primariei Sectorului 2, conform Mediafax. Tot marti noapte se va indeparta zapada si pe Soseaua Pantelimon, de la capatul tramvaiului 14, in zona Cora, catre centrul Capitalei.

Echipele de interventie vor folosi mai multe masini de ridicat, incarcat si colectat, dar si masini de transport. „Autovehiculele vor fi mentinute pe platforme de ridicare pana la indepartarea zapezii, dupa care vor fi parcate exact pe aceleasi locuri, astfel incat bucurestenii sa le gaseasca maine dimineata”, au mai precizat reprezentantii Primariei Sectorului 2.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger