AcasăNewsCapitala si mai multe judete, sub COD GALBEN. Avertizari pana diseara!

Capitala si mai multe judete, sub COD GALBEN. Avertizari pana diseara!

In Capitala ploua deja de cateva ore, iar vantul are, uneori, intensificari care le dau batai celor care folosesc umbrelele pentru a se feri de precipitatii.

UPDATE: Avertizarea nowcasting pentru Bucuresti a fost prelungita pana la ora 18. Specialistii transmit ca vantul poate ajunge sa sufle cu pana la 55-70 km/h si ca in acest interval s-ar putea sa mai ploua, insa sunt asteptate sa fie precipitatii slabe cantitativ.

––––

Din cate au anuntat specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, intr-o atentionare nowcasting COD GALBEN, situatia se va mentine cel putin pana la ora 14, fiind anuntate „intensificari ale vantului care temporar vor atinge la rafala 55 – 70 km/h” si precipitatii moderate.

De altfel, nu doar Capitala se afla sub incidenta unor astfel de atentionari, pana la ora 14. Ci si zonele joase din judetele Buzau si Prahova, precum si judetele Braila, Ilfov, Ialomita – pentru care sunt prognozate ploi moderate, dar si „intensificari ale vantului care temporar vor atinge la rafala 55 – 75 km/h”.

Vantul va sufla si in zonele joase ale judetelor Bihor, Arad si Timis, cu rafale de circa 60 km/h, cel putin pana la ora 15, la fel si judetul Olt, unde, pana la 17.35, sunt prognozare intensificari de peste 55-60 km/h, precum si ploi moderate, judetele Constanta si Tulcea, unde, pana la ora 18, sunt anuntate – tot prin intermediul unei atentionari nowcasting COD GALBEN- rafale de peste 55-65 km/h.

sursa foto: impactfm.ro

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger