AcasăNewsCapitala si alte judete, sub COD PORTOCALIU. Se anunta ploi abundente

Capitala si alte judete, sub COD PORTOCALIU. Se anunta ploi abundente

A plouat cu galeata noaptea trecuta in Bucuresti, la fel si in cursul diminetii de luni si, din cate anunta meteorologii, la fel se va intampla si in orele urmatoare.

In zadar speram sa scapam de precipitatii cat mai curand. Potrivit celor mai recente vesti din directia Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea nu se indreapta cel putin pana marti la ora 10, cand expira avertizarea COD PORTOCALIU de ploi abundente si instabilitate atmosferica.

Zonele in care va ploua orele urmatoare (foto: ANM)

Conform ANM, in cursul zilei de luni va ploua torential indeosebi in Muntenia, Oltenia, sudul Banatului si local in Transilvania si Moldova, iar „noaptea, cu precadere in Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei si in sudul Moldovei”. Vor fi ploi cu tunete si fulgere, vant cu intensificari si grindina – dar izolat.

Meteorologii spun ca, atat in Capitala, cat si in judetele Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Covasna, Vrancea, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Ialomita si Calarasi, dar si in zona de munte a judetelor Hunedoara, Alba, Sibiu, Brasov „se vor inregistra cantitati de apa de 50…70 l/mp si pe arii restranse peste 80-90 l/mp, indeosebi in judetele Teleorman, Giurgiu, Olt, Arges si Valcea”.

127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger