AcasăNewsCapitala: O femeie a cazut pe sine si a fost lovita de...

Capitala: O femeie a cazut pe sine si a fost lovita de metrou

Fum la metrou, la stația Unirii! Circulație îngreunată pe Magistralele 1 și 3 - VIDEO

Au fost momente greu de imaginat pentru calatorii aflati luni la statia Piata Sudului, situata in cartierul Berceni, din Bucuresti.

Oamenii au fost martorii unui incident grav, in urma caruia au fost chemati de urgenta salvatorii. O femeie a cazut – in dimineata celei de-a doua zi de Pasti- pe sinele de metrou, cu scurta vreme inainte ca in statie sa apara o garnitura, astfel ca mecanicul nu a mai avut timp pentru a opri, potrivit romaniatv.net. Victima -o femeie cu varsta in jurul a 60 de ani- a fost lovita de metrou, dar a supravietuit impactului.

In ajutorul ei au ajuns echipele medicale, care i-au acordat primul-ajutor, au stabilizat-o, iar apoi au transportat-o de urgenta la spital, pentru investigatii suplimentare si tratamentul necesar.

Politistii sunt cei care vor stabili- in baza declaratiilor martorilor, ale mecanicului metroului, dar si, cel mai probabil, a analizarii imaginilor suprinse de camerele de supraveghere instalate pe peron- daca a fost vorba despre un accident nefericit sau despre o eventuala tentativa de sinucidere, ambele ipoteze fiind luate in calcul.

341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger