AcasăNewsUPDATE Capitala: Doua tramvaie s-au ciocnit in zona Rahova - 18 raniti,...

UPDATE Capitala: Doua tramvaie s-au ciocnit in zona Rahova – 18 raniti, printre care doi copii – VIDEO

UPDATE 4 – Pe langa cei 18 oameni care au fost transportati cu ambulanta la spital, alte cateva persoane au primit ingrijiri la locul accidentului, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, intr-o interventie la RealitateaTV.

UPDATE 3 – Optsprezece persoane, printre ele si doi copii in varsta de 11 ani, au fost ranite in urma ciocnirii celor doua tramvaie, in zona Rahova. „A fost un accident cu victime multiple. Au fost identificati, tratati si transportati la spital 18 pacienti. Cei doi gemeni de 11 ani sunt la Spitalul G. Alexandrescu. Cele mai grave cazuri suntdoi pacienti cu traumatism de umar si unul cranio-cerebral. S-a intervenit cu 14 ambulante cu paramedici, o unitate de transport cu medici si o masina pentru transport multiple. Victime au fost in ambele tramvaie. Vatmanul a fost accidentat”, a precizat Constantin Olteanu, medic SMURD.

UPDATE 2- Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a anuntat ca cei 18 raniti au fost transportati  la spitalele Elias, Universitar, Floreasca si Bagdasar din Capitala.

UPDATE 1– „E o problema pe care o vom discuta cu RATB. Este regretabil ce se intampla. Din informatiile pe care le avem sunt doi raniti grav. Deocamdata cercetarile sunt in curs de desfasurare. Variante sunt multe (cu privire la cauzele producerii accidentului-n.r): macazul, o defectiune tehnica a tramvaiului. Vatmanii sunt in stare de soc, vor fi audiati, testati, dupa procedura”, a declarat seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita.

Doua tramvaie s-au ciocnit miercuri la pranz in Capitala, in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian. Din primele informatii, opt oameni au fost raniti, printre acestia si un copil, care s-a lovit la spate. Circulatia tramvaielor in zona este blocata.

(foto: captura RealitateaTV)

Tramvaiele s-au lovit in jurul orelor 12, in zona Rahova din Capitala. Se pare ca opt dintre calatorii aflati in cele doua mijloace de transport in comun au fost raniti, in urma coliziunii tramvaielor.

„Sunt 6-7 raniti si persoane care au suferit atacuri de panica. Pana acum au plecat doua ambulante catre spitale din Bucuresti”, a precizat  purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, in direct la RealitateaTV. Medicul Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a declarat ca ar fi vorba de opt raniti, printre ei si un copil de circa 10 ani.

Mai multe ambulante s-au deplasat de urgenta la locul accidentului, pentru a acorda ajutor ranitilor. De asemenea, in zona sunt si echipaje ale politiei si ale pompierilor.

Unul dintre tramvaie s-a rupt la jumatate. In urma accidentului, circulatia tramvaielor de pe linia 8 si 32 este oprita. Pana la aceasta ora nu se cunosc exact cauzele ce au dus la ciocnirea celor doua tramvaie, insa a fost declansata o ancheta.

author avatar
Cristina Stefan
792 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger