AcasăNewsCAPITALA: Doi frati atacati de un maidanez. Cainele l-a omorat pe unul...

CAPITALA: Doi frati atacati de un maidanez. Cainele l-a omorat pe unul dintre copii

Drama intr-o familie din Bucuresti. Doi micuti au fost atacati de un caine fara stapan, in zona Parcului Tei din sectorul 2 al Capitalei. Cea care a dat alarma a fost bunica baietilor.

Autoritatile au fost alertate, luni la pranz, chiar de catre ruda micutilor, care a anuntat ca unul dintre nepotii sai a fost muscat de patrupedul fara stapan. La fata locului a fost chemata de urgenta o ambulanta, pentru a-i acorda micutului primul-ajutor. Din nefericire, medicii nu au putut face altceva decat sa declare decesul baietelului in varsta de doar patru ani.

Si celalalt baiat al familiei, in varsta de 6 ani, a fost muscat de animalul infuriat. Copilul a scapat cu viata si a primit ingrijiri de la doctorii ajunsi la locul incidentului.

Sursa foto: rtv.net

466 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger