AcasăNewsCapii huliganilor sunt „sifoanele” Jandarmeriei de patru ani !

Capii huliganilor sunt „sifoanele” Jandarmeriei de patru ani !

Bataile de la Universitate si Unirii, suspecte de „blat”

In 2008, inaintea unui meci intre rivalele de moarte Steaua si Dinamo, autoritatile au primit pontul ca galeriile celor doua echipe pregatesc un razboi de strada in care ultrasii sa se bata „parte in parte”.

Bataile de la Universitate si Unirii, suspecte de „blat”

A avut loc o sedinta de urgenta in biroul fostului prefect Catalin Deaconescu, in care reprezentantii Jandarmeriei au promovat pentru prima data ideea de infiltrare a unor oameni printre grupurile de suporteri si racolarea unora dintre lideri drept informatori.

Reprezentantii Politiei si DGIPI s-au opus vehement, dar zarurile fusesera aruncate si, de frica unor incidente violente, a aparut propriul serviciu secret al Jandarmeriei, sub eticheta de „Birou Cercetare – Documentare”.

Ca Fat Frumos!

Desi concurenta se amuza si acum, rautacioasa, de gafele monumentale ale „puilor” de spioni jandarmi, unele dintre ele dezvaluite in exclusivitate de „NATIONAL”, cert este ca „Biroul” a avut cea mai spectaculoasa ascensiune, crescand in cativa ani mai ceva ca voinicul din poveste. Influenta sa a devenit uriasa, iar dotarile de care au beneficiat jandarmii au surclasat practic fondurile primite de celelalte structuri de informatii, cu exceptia SRI.

Conform surselor noastre, primele racolari s-au facut cu „japca”, „durii” din galerie fiind luati unul cate unul de pe strada, adusi la sediile Jandarmeriei  si aici amenintati ca daca nu colaboreaza vor fi „vanati” si inchisi sub diverse pretexte. Unii au cedat, altii nu, dar oricum „Biroul” s-a ales cu o impresionanta baze de date si cu un un numar de „sifoane” cat nu are toata  Politia la un loc.

Misiune indeplinita?

In ciuda conflictelor de prin peluze, colaborarea subterana a functionat. Protejatii si-au putut face de cap alegandu-se doar cu niscaiva amenzi, in timp ce „Biroul” si-a extins competentele si in sfera criminalitatii organizate, luandu-le painea de la gura celor de la „Doi s’ un sfert”. Asa ca bataia de la Unirii nu poate avea decat doua explicatii : „Biroul” a papat degeaba fondurile uriase alocate, sau, vorba jandarmilor, „misune indeplinita”…

[nggallery id=201]

 

author avatar
Catalin Tache
767 afisari

4 COMENTARII

  1. Domnule Tache nu stiu daca asta se poate numi o misiune indeplinita, doar daca au ajus la concluzia sa nu se mai autoincendieze ei si sa se foloseasca de „ultrasi”. Oricum sa vazut clar ca au fost lasati sa faca dezastrul ala. Sunt ferm convins ca sunt mult mai bine antrenati si coordonati decat sa vazut la televizor. Se pare ca cineva a avut nevoie de violentele astea.

  2. Nu am crezut ca se poate ajunge la asa ceva. Regia s-a vazut, idem spectacolul. Ramane o singura intrebare: cine urmeaza a fi tras la raspundere? Sau, pe blat, ajunge general pentru merite deosebite?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger