Cauta

Capcana intinsa lui Iohannis de 1 Decembrie

„Neamtul” este pe cale sa inghita „galusca” pe care, greu de stiut la sfatul carui consilier rupt de realitate, o pregatise pentru rivalii de moarte ai momentului, PSD si ALDE. Iata insa ca, spre deosebire de alte dati, cand au muscat ca „gusterii” toate momelile intinse de sistem sau de la Cotroceni, de aceasta data liderii principalelor partide care se opun „guvernului meu” sunt pe cale sa dea o lovitura de imagine de proportii, exploatand la sange mingea la fileu trimisa cu o inconstienta demna de o cauza mai buna de catre Klaus Iohannis.

Seful statului, lăsat singur la defilare

Drept urmare, dupa ce seful statului a uimit o tara intreaga acaparand  hraparet manifestarea  de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, Gabriela Firea isi facuse ambitia de a merge totusi la defilare fie si neinvitata, pentru a sta pe trotuar, in mijlocul „poporului”. Insa riscul de a se transforma totul intr-o imensa tiganie, mai ales ca deja se vorbea de grupuri de sustinatori aduse de PSD din teritoriu pentru a-l huidui pe Iohannis a disparut dupa ce niste „minti mai luminate” din PSD si ALDE au hotarat ca sa–i aplice o lovitura naprasnica presedintelui, tocmai de acolo de unde se astepta mai putin.

Perversa de la Alba Iulia

Astfel ca, in timp ce Iohannis isi va silabisi discursul de la tribuna inconjurat doar de liderii liberali si aplaudat frenetic de catre Alina Gorghiu, liderii PSD si ALDE se vor afisa la Alba Iulia.

Liderii PSD si ALDE descind la Alba Iulia

Mai mult, eventuala prezenta a liderului Senatului, cel de-al doilea om in stat, in „orasul Unirii” nu va face decat sa mareasca si mai mult „falia” pe care presedintele tarii a creat-o. Probabil fara sa vrea, dintr-un simplu capriciu provincial, dar care il va costa mai mult decat se astepta. Chiar daca nici macar „neamtul” nu se asteapta la un al doilea mandat la Cotroceni. In schimb, surprinde maturitatea politica afisata de catre PSD si ALDE care, iata, in premiera, au reusit sa intoarca in propriul interes o lovitura urata primita din partea rivalilor politici.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version