AcasăNewsCantaretul Vlada Misici, trimis in judecata de procurorii DIICOT

Cantaretul Vlada Misici, trimis in judecata de procurorii DIICOT

sursa foto: debanat.ro

Procurorii DIICOT anunta, marti, trimiterea in judecata a lui Vlada Misici, cunoscut cantaret banatean de muzica populara.

sursa foto: debanat.ro

Misici este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, viol, proxenetism si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Cantaretul este acuzat ca era liderul unei banda de proxeneti si ca obliga cu forta mai multe tinere, inclusiv minore, sa se prostitueze in clubul sau detinut in Timisoara.

Misici, care se afla in arestul IPJ Timis din 25 mai, era ajutat de o barmanita si de iubitul acesteia. Aghiotantii lui Misici au ajuns si ei dupa gratii.

Oamenii legii sustin ca fetele erau racolate sub pretextul angajarii ca ospatarite sau dansatoare in club, iar mai apoi erau oferite clientilor amatori de partide de amor contra cost in hoteluri si pensiuni din Timisoara.

In 2013, sustin anchetatorii, pe o fata de 15 ani Misici a transformat-o intr-o adevarata sclava sexuala si a violat-o in mai multe randuri pentru a o aduce la supunere.

Tinerele obligate sa practice prostitutia pentru Vlada Misici erau fortate sa intretina relatii sexuale si cu partenerii sai de afacere, ani la randul. Iar orice razvratire era pedepsita cu viol.

Fetele aveau obligatia sa-i determine pe clienti sa consume bauturi cat mai multe si mai scumpe la clubul lui Misici.
Doar o mica parte din banii obtinuti din prostitutie revenea tinerelor, o suma fixa convenita la care se adauga 30% din valoarea bauturilor consumate de clienti, iar acestea erau atent supravegheate de catre mana dreapta a lui Misici, barmanita.

Cele mai multe dintre fetele rulate de Misici proveneau din familii sarmane si dezorganizate.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger