AcasăNewsCantaretul Doru Stanculescu, ridicat de politisti in timpul protestului de la Palatul...

Cantaretul Doru Stanculescu, ridicat de politisti in timpul protestului de la Palatul Cotroceni

(foto: Antena3)

Doru Stanculescu sustine ca, vineri seara, a fost dus la Sectia 22 de Politie. Cunoscutul cantaret de folk a declarat ca, in momentul in care a fost ridicat de jandarmi, se afla pe trotuarul din fata Palatului Cotroceni. Stanculescu s-a ales cu un proces verbal pentru tulburarea linistii publice si ofensa adusa autoritatilor, pe care, insa, a refuzat sa il semneze.

(foto: Antena3)

Stanculescu a declarat, la Antena 3, ca vineri seara a fost printre oamenii care s-au aflat in fata Palatului Cotroceni. Artistul a mai spus ca venise cu un banner si ca, la un moment dat, a fost ridicat de jandarmi si dus la Sectia 22 Politie. La finalul celor cateva ore in care a stat in sediul politiei, artistul s-a ales cu un proces verbal pentru tulburarea linistii publice si ofensa adusa autoritatilor publice. Stanculescu a afirmat ca nu a vrut sa semneze acel document.

Sambata, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a declarat pentru Mediafax ca, in cazul protestelor de ziua precedenta in Capitala, au fost identificate 13 persoane care „au antecedente in organizarea de astfel de manifestari publice” si ca acestia risca amenzi intre 1.000 şi 10.000 de lei.

Vineri seara, cateva sute de persoane s-au oprit in fata Palatului Cotroceni, dupa ce se deplasasera, in mars, din piata Universitatii, unde fusese organizata o miscare de sustinere a medicului Raed Arafat, fondatorul SMURD si fostul subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

354 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mare erou mai esti Dorule mama .Pe vremea lui Ceasca nu te inghesuiai sa protestezi mai fatza de c**

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger