AcasăNewsCântărețul de manele Florin Salam, audiat într-un dosar de proxenetism și cămătărie

Cântărețul de manele Florin Salam, audiat într-un dosar de proxenetism și cămătărie

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

S-au făcut percheziții, miercuri dimineață, în Capitală și în două județe, iar descinderile sunt urmate de audieri. E vorba de un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, din câte au anunțat polițiștii bucureșteni. Printre cei care ar fi ajuns deja în fața oamenilor legii pentru a da explicații s-ar număra și un cunoscut interpret de manele.

Florin Salam a fost audiat ca martor, miercuri dimineață, într-un dosar în care mai multe persoane din București, Ilfov și Vâlcea sunt cercetate pentru proxenetism și cămătărie, anunță G4Media, în baza unor surse.

11 mandate de percheziție domiciliară, 39 de mandate de aducere

Despre această audiere s-a aflat în contextul în care Poliția Capitalei a anunțat, într-un comunicat, că în dimineața zilei de 22 februarie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie.

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire”, se menționează în comunicatul DGPMB.

Conform sursei precizate, în baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române – a mai precizat Poliția Capitalei.

author avatar
Andrei Coman
288 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger