AcasăNewsCantaretul Aurelian Preda a murit la doar 46 de ani (VIDEO)

Cantaretul Aurelian Preda a murit la doar 46 de ani (VIDEO)

Lumea artistilor de muzica populara sufera o pierdere irecuperabila. Cunoscutul solist Aurelian Preda, prezentator al unei emisiuni apreciate pe care o realiza la o televiziune cu profil muzical, a plecat dintre cei vii.

Preda avea doar 46 de ani, varsta pe care o implinise in februarie acest an. Doar ca destinul sau nu a fost deloc unul usor. In ciuda fatului ca nu si-a dorit sa impovareze opinia publica si in special pe cei care ii apreciau muzica si emisiunea gazduita de Etno TV, „Destine celebre”, cu problemele sale de sanatate, in ultimii ani, Preda a luptat cu inversunare, dar si cu discretie, cu o boala necrutatoare. Cancerul -care, dupa ce a lasat urme grele pe chipul si pe trupul sau – l-a rapus in cele din urma, la o varsta la care inca mai avea multe de spus. „Suntem profund miscati de disparitia unui suflet bland de la care toti am avut de invatat!”, au transmis colegii de la televiziunea mentionata, la care solistul a lucrat pana recent, dedicat proiectului amintit.

[youtube]6o4fWpZbug8[/youtube]

Aurelian Preda lasa in urma sa o familie indurerata, colegi foarte tristi, dar si o multime de melodii pe care ascultatorii de muzica populara le apreciaza si le vor asculta mult timp de acum inainte.

[youtube]77yjEudhUd4[/youtube]

sursa foto: Facebook/Etno TV

author avatar
Cristina Stefan
3.081 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger