AcasăNewsCantaret roman, ucis pe trecerea de pietoni! Mesaj: "Poza asta o pui...

Cantaret roman, ucis pe trecerea de pietoni! Mesaj: „Poza asta o pui doar cand mor eu”

Un cantaret roman  si un prieten al lui au fost ucisi, duminica in Craiova, chiar pe trecerea de pietoni. Ca o ironie a sortii, artistul tocmai isi lansase un nou videoclip, la piesa „Adio”. Cei doi tineri aveau in comun aceeasi pasiune: dragostea pentru muzica.

Andrei Dragomir, 20 de ani, membru al unei trupe de hip-hop din Craiova, si prietenul lui Cosmin Babalau, in varsta de 21 de ani, au fost loviti, duminica dimineata, de o masina chiar pe trecerea de pietoni. Vinovatul a fugit de la fata locului, parasindu-si masina la 50 de metri mai incolo, insa a fost prins cateva ore mai tarziu.

Dupa vestea decesului tinerilor, pe paginile de facebook ale prietenilor au fost postate sute de mesaje din partea cunoscutilor sau a celor care pur si simplu au fost intristati de tragica veste. Pe acelasi site de socializare, Cristian Bogdan, varul lui Andrei Dragomir a publicat o fotografie impresionanta cu prietenul cantaretului, Cosmin Babalau, pe care tanarul ucis a facut-o cu putin timp in urma.

„Poza cu tatuajul asta o pui doar cand mor eu”, i-ar fi marturisit prietenul cantaretului, lui Cristian Bogdan, citeaza Pro TV.

Vinovatul de uciderea celor doi, fiul unui om de afaceri din Craiova, a fost prins duminica seara de catre politisti si a recunoscut fapta. Locul accidentului a fost transformat de prietenii tinerilor intr-un adevarat altar, aprinzand numeroase candele si lumanari.

[youtube]hPO3kB2E724[/youtube]

author avatar
Alina Costache
2.205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger